Що роблять російські групи ІПСО, коли росіяни тікають?

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Правильно. Волають, що то договорняк.

Так було в Слов’янську, у 2014-му, коли ганебну втечу Стрєлкова з оточення назвали “дагаварняком”. Ті, хто обрав нам чинну владу, тоді радісно плескали в долонечки і повторювали російську брехню, скільки їм не наводили доказів протилежного. І про звільнення того ж дня Дружківки і Костянтинівки, і про сепарів Пушиліна у Донецьку (який типу “абмєнялі”) тощо. Досі повторюють, з впертістю скажених.

Про договорняк нам розповіли після Лиману, і теж знайшлися дурники готові вивалювати в багні командування українського війська. Зараз теж будуть.

Ворог здобуває профіт навіть зі своїх невдач. Він закидає в нашу свідомість сумнів. Він намагається посіяти в нас зневіру у нашому командуванні. Завжди намагався.

Але нинішній владі пощастило. В опозиції до них державники. Я маю безліч претензій до чинної влади, але не стану повторювати російську брехню про договорняки. Я не стану оббріхувати командування нашої армії.

Я наведу лише один довід. Договорняк – це завжди переговори. Довгі й складні. Хтось всерйоз вважає, що можливі переговори між Банковою і Кремлем, про які НЕ дізналися б ЦРУ і МІ-6? І що Штати після такого продовжували б надавати нам допомогу на мільйони доларів? Вони не злили б інформацію про таке в ЗМІ? Вам самим не смішно?

Просто закарбуйте. Якщо хтось говорить про договорняк, це говорить ворог. Свідомо людина повторює слова ворога чи через власну недолугість, питання друге.

Автор