Реакція «головнокомандувача» як плювок в обличчя

Максим Абрамович
із Дубровиці Рівненської області
Сергій Барнич
із Калуша Івано-Франківської області
Сергій Гайченко
з села Михайлівка
Дніпропетровської області
Сергій Коваль
із Кам’янця-Подільського
Хмельницької області

Ірина Геращенко

Трагічна новина про четверо загиблих і двох поранених воїнів поблизу Шумів застала нас з дівчатами на Донбасі.

На фоні загострення на фронті в російському «Комерсанті» з’являється злив з Кремля про переговори радників Нормандського формату і дорожні карти, що там обговорюються. Українське суспільство і політикум вчергове змушені дізнаватися про дії української влади з кремлівських медіа.

Ми не знаємо, який у влади план А і план Б.

Ситуація на фронті та в ЗСУ, боротьба з пандемією мають стати темами для позачергового засідання ВР. Це, а не графіті на Банковій, є загрозами і викликами для країни.

Вічна пам’ять загиблим Героям! Найщиріші співчуття їх родинам, сил і мужності пережити це…


Валерій Прозапас

Реакція “головнокомандувача” як плювок в обличчя – знову “зберегти перемир’я”, з кимось “пагаваріть” та тупі мантри про “кількість вбитих знизилась в десятки разів”.

Семеро загиблих за останні десять днів і більше двадцяти з початку року – це таке “зниження кількості” за тією збоченою логікою уклоніста.

Він відмовляється бачити реальність і визнавати провал своєї ганебної політики, бо тоді доведеться визнати і передвиборчу брехню про “заробляння на крові” та “небажання закінчувати війну попередньою владою”.

Пастка, в яку Зеленський потрапив сам і затягнув весь народ.


Mason Lemberg

Якби 2 роки тому українці обрали президентом Порошенка, то на фронті продовжувались би бої, і ми б втрачали наших військових. Як і сьогодні.

І кожен, хто думає і говорить протилежне, або лукавить, або обманює себе та інших. Бо ця війна до перемоги, і просто так росія не відступить.

Одначе з Зеленським ситуація є іншою.
Бо саме він розказував за швидкий мир.
Бо саме він розказував, що президент не завершує війну, бо наживається на війні.
Бо саме він розвалив проукраїнську коаліцію.
Бо саме він розвалив план Порошенка по залученню сил ООН (який активно обговорювався на найвищому рівні в останні роки його президентства).
Бо саме він відводив війська з Золотого, Станиці Луганської заради “миру”.
Бо саме він (руками зелених депутатів) відновив імпорт російської електроенергії, фінансуючи путінський режим.
Бо саме він (його оточення) причетне до вагнергейту.
Бо саме він забув за полонених, які проходять через тортури відпущеної Зеленським “Терези” взамін за таксистів.

Натомість, стаючи кожен раз на коліна перед х*лом, кожен раз ми чуємо від нього якусь гидотно-рабську хуцпу про “ту сторону” і “провокації”.


Тамара Горіха Зерня

Зеленський відправляє Хомчака розслідувати “всі обставини загибелі чотирьох військовослужбовців”.
Ну що ж, почекаємо результатів “розслідування”.

Я не можу дивитися на ці танці на свіжих тілах.
Спочатку один розтрубив про втрати, не чекаючи офіційного повідомлення. Тепер другий крутиться як слимак на сковорідці, як би ніде росіян не зачепити. А бо Той, Кого Не Можна Називати, прийде і за бочок укусить.

Суцільне торжество ницості. Дуже важко лишатися людиною у цьому всьому, країна деградує на очах.

Вічна пам’ять бійцям, полеглим за волю України 26 березня 2021 року від рук російських агресорів. Вічна ганьба колаборантам і зрадникам з обох боків лінії фронту, які стали співучасниками вбивства.

Сім’ям загиблих – тримайтеся, рідні. Ми разом з вами оплакуємо цю втрату.


Джон Сміт

На фронті загиблі по четверо за день, але цю проблему легко вирішити так само, як і закінчити війну. Треба просто перестати про неї говорити.

Це сивочолий барига відвідував поранених і зустрічався з заплаканими мамами і дружинами загиблих, чим бісив зубожілий плебс. Згадками про погане Порошенко примушував лохторат до рефлексії. А це завжди неприємно – співчувати, відповідати собі на питання – “а що ж я?”. Вони його й зненавиділи.

Володя знає, як треба з бидлом. З аудиторією квартала треба хіханьки-хаханьки, а про погане не говорити. Замість цього треба просто у3,14дувать на курорт і викласти радісні фоточки в інстаграмі. І все. Загиблі зникають, замість них – шоу. Телеканали олігархів покажуть обисцяні двері президента, наталя – борщовий набір, шустрий савік і інші гниди давно навчені стрибати по команді, а єврооптимісти з грузинською свинею прикормлені посадами.

Ця банда все прекрасно знає. Вони знають, що тисячолітню війну зупинити своїми куцими мізками не зможуть. Та вони навіть і не збиралися. Мета їхня простіша: прібрахліться. А там – хоч трава не рости.

 

Шарж © Дмитро Гапчинський

 

Автор