Андрій «Ріффмастер» Антоненко закликав патріотів Донеччини підтримати кандидатку від «Європейської Солідарності» Юлію Кузьменко на виборах у 50-му окрузі. Про це він заявив у відео-зверненні з зали суду під час розгляду так званої «справи Шеремета».

«У важкі часи нам даються важкі випробування, але саме в такі часи ми маємо проявляти стійкість характеру, волі. Зараз пані Юлії Кузьменко дуже важливо відчувати вашу підтримку. І ми її дійсно відчуваємо. Але ж саме за стійкість своєї бойової подруги, прошу вас підтримати її на 50-му виборчому окрузі, на її рідній Донеччині, на нашій рідній українській Донеччині. Тому що Україна починається з Донецька», – сказав він.

Джерело

 

Командир батальйону «Госпітальєри» Яна Зінкевич підтримала Юлію Кузьменко на довиборах у 50-му окрузі

Ветеран, командир батальйону «Госпітальєри», народна депутатка фракції «Європейська Солідарність» Яна Зінкевич підтримала дитячого кардіохірурга, волонтерку Юлію Кузьменко на довиборах у 50-му окрузі. Про це вона повідомила у відеозверненні.

«Сьогодні мені випала честь бути в місті Покровськ Донецької області з двох питань. Перше – це підтримати нашу колегу, медика, дитячого лікаря-кардіохірурга Юлію Кузьменко, яка балотується у 50-му окрузі від партії «Європейська Солідарність», – сказала вона.

«Ми зустрілися з виборцями і допомогли Юлі проводити кампанію, так як на жаль суд її не відпускає а вона є незаконно ув’язненою у справі Шеремета», – додала народна депутатка.

Крім цього, Яна Зінкевич повідомила про передачу медичного обладнання і засобів індивідуального захисту від Порошенка лікарні 50-го округу.

«Також ми мали можливість привезти благодійну допомогу від Фонду Порошенка та громадської організації «Справа Громад» в Центральну лікарню Покровська. Це два кисневих концентратори, пульсоксиметри та захисні костюми», – наголосила вона.

Джерело

 

Народні депутатки від «ЄС» закликали донеччан 28 березня віддати свій голос за дитячого кардіохірурга і волонтерку Юлію Кузьменко

Народні депутатки фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко, Іванна Климпуш-Цинцадзе і Ірина Фріз закликали донеччан 28 березня на довиборах до Верховної Ради підтримати дитячого кардіохірурга, волонтерку, кандидатку від «ЄС» Юлію Кузьменко. Про це політикині сказали в ефірі радіостанції «Тризуб FM».

«В Юлії Кузьменко об’єднується дві компоненти: перша, це її емоційна прив’язаність, рідність і розуміння регіону – Донеччині. І друга, те, що вона є фахівцем, який з середини знає, в якому стані знаходиться зараз медицина. Тому ми сподіваємося, що донеччани не проігнорують самі вибори, прийдуть у неділю і не дадуть вкрасти свій голос. А також сподіваємося, що вони зрозуміють, що вже досить дозволяти красти життя, здоров’я і кошти людей. Ми сподіваємося, що вони підтримають ту людину, яка буде і серцем і розумом максимально їм допомагати. Ми дуже на це розраховуємо», – сказала Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Ірина Геращенко зазначила, що кандидатка від «Європейської Солідарністі» Юлія Кузьменко жодного разу під час кампанії не була на окрузі, адже у неї немає наразі такої можливості. Вона перебуває на домашньому арешті. «Тому ми сьогодні тут, аби підтримати Юлію, аби закликати донеччан голосувати і думати про наслідки їхнього вибору», – додала вона.

Ще одна представниця «Європейської Солідарності» Ірина Фріз наголосила, що досить легко агітувати за людину, яка справами довела свій патріотизм, і свою відданість професії. Також народна депутатка зауважила, що саме такі жінки як Юлія Кузьменко, мають створювати сучасну політику, яка дозволить зрозуміти, що Донбас – це Україна, а Україна починається з Донбасу.

Джерело

 

Учасниці форуму жінок-лідерок «ЄС» Донеччини підтримали кандидатку від партії Юлію Кузьменко на довиборах у 50-му окрузі

Жінки-лідерки «Європейської Солідарності» Донеччини підтримали дитячого кардіохірурга, волонтерку, кандидатку від «ЄС» Юлію Кузьменко на довиборах у парламент у 50-му окрузі. Відповідне відеозвернення записали учасниці і спікерки заходу.

Народна депутатка фракції «Європейська Солідарність», голова комітету з питань інтеграції України до ЄС Іванна Климпуш-Цинцадзе наголосила, що професіоналізм Юлії Кузьменко дуже знадобиться чинному скликанню парламенту.

«У Верховній Раді України сьогодні катастрофічно не вистачає фахових людей з баченням, розумінням, глибиною. Тому для нас дуже важливо, щоб наша команда посилилася ще фахівчинею у сфері охорони здоров’я, яка зсередини розуміє що потрібно робити, якими кроками рухатися», – сказала вона.

Народна депутатка від «ЄС» Марія Іонова повідомила, що Юлія Кузьменко висококваліфікований дитячий кардіохірург, яка не лише оперувала дітей з усієї України, а й системно проводила консультативні прийоми дітей на Донеччині.

«Юля – боєць, вона з позицією, ідеологічна. Це те чого зараз не вистачає українській політиці. Я з нею познайомилась будучи депутаткою Київської міської ради у 2008 році. Мені її представили як унікального дитячого кардіохірурга, яка робить операції більш ніж 150 видів пороків серця і всі вони надскладні, робляться у важкому рентген-обладнанні. Я була вражена наскільки вона фахова, чітка, системна, професійна і дуже принципова», – сказала вона.

«Потім я почула, що вона була волонтеркою, вона народжена в Горлівці, вона ніколи не припиняла свій зв’язок з Донеччиною. Вона не тільки допомагала на лінії фронту як волонтер ЗСУ. А й проводила консультації, не тільки малим діткам, а й продовжувала слідкувати як вони зростають, контролювала чи потребується оперативне втручання», – додала Іонова.

Народна депутатка фракції «Європейська Солідарність» Ірина Фріз зазначила, що партія системно працює з людьми і своїми партійцями. Також вона наголосила, що навчальні заходи для всіх бажаючих на Донеччині будуть проводитися і в майбутньому.

«Виборча кампанія у 50-му окрузі є достатньо показовою. Партія не має функціонувати від виборів до виборів, тому що партія це дієвий і живий організм тоді, коли вона працює на постійній основі. Такі заходи як сьогоднішній жіночий форум та майбутній розвиток партії ми будемо проводити, щоб довести всім донеччанам, що «Європейська Солідарність» не лише партія, яку вони іноді чують з телебачення. Що це партія, яка є дотичною до їхнього життя і здатна захистити їхні інтереси», – сказала вона.

Голова Добропільської місцевої організації партії «ЄС» Ірина Стрепоченко підкреслила, що волонтерський рух Донеччини об’єднався навколо Юлії Кузьменко.

«Ми згуртувалися навколо Кузьменко Юлії, тому що більшість з нас також були волонтерами з 2014-го року і до нинішнього моменту. Вона нам близька по духу, тому ми зібралися потужною жіночою командою з народними депутатами і місцевими активістами. Ми все робимо для того, щоб Кузьменко Юлія перемогла, щоб Україна побачила, що сонце сходить на Донбасі і Україна починається з Донбасу», – сказала вона.

«Цей форум дає можливість нам в перспективі сподіватися на те, що все-таки наші проблеми будуть почуті і нам зможуть допомогти. Основне, що потрібно нашій громаді на даний час – це створити якомога більше робочих місць на території нашої сільської громади. Нам потрібно залучити людей для того, щоб вони навчилися заробляти кошти на своє життя самі», – додала секретарка Шахівської ОТГ Тетяна Сидоренко.

Джерело