Другий день перебування команди Порошенка на Львівщині (фото, відео) (оновлюється)

Петро Порошенко

Після моїх перших відвідин храму святих Ольги і Єлизавети у Львові сказав Марині, що вона має обов’язково побачити цю красу. Мене вразило, що цей храм з одного боку старовинний, а з іншого – дуже сучасний.

І ось ми тут, разом з Мариною, Олегом Синюткою, Степаном Кубівим, Андрієм Парубієм, Володимиром Величковичем, Миколою Княжицьким, на службі Божій у цьому прекрасному храмі.

 

Дякую отцю Івану, усім вірянам за спільну молитву за Україну у храмі святих Ольги і Єлизавети у Львові.

* * *

Для мене честь знову зустрітися з великою Людиною, з дисидентом, поетом, патріотом, з живою легендою Львова і всієї України Ігорем Калинцем.

На його долю та долю його дружини випали важкі випробування. За участь у дисидентському русі у 1972 році пана Ігоря було засуджено на 6 років ув’язнення суворого режиму і 3 роки заслання. За свої переконання він відбував покарання у Пермських концтаборах разом із Василем Стусом, Іваном Світличним, Миколою Горбалем, Степаном Сапеляком та іншими. А зі своєю дружиною пані Іриною Стасів-Калинець – на Забайкаллі.

І зараз, у часи, коли багато хто зневірився, коли Україну знову намагається розшматувати Росія, приклад цієї родини надихає і дає сили боротися за долю України, за її свободу, за її незалежність.

Пишаюся, що ми однодумці з паном Ігорем Калинцем. Дякую за все, що ви робите і дякую за вашу підтримку!

* * *

Радий зустрічі з львів’янами!

Дякую за оптимізм, який панує у ваших серцях! Разом — до Перемоги! 🇺🇦

 

Представлення кандидата від “Європейської Солідарності” на посаду міського голови Львова

 

Автор