Чорнобиль і радянська ідеологія – зони смертельного опромінення

38 років від Чорнобильської катастрофи – які уроки нам слід запам’ятати? Паралелі чорнобильської аварії та ідеології комунізму нестерпно співзвучні та вражаюче схожі за наслідками.

Читати далі

Я не чекав ТЦК, аби це зупинити

Прошу розумників із тилу не роззявляти пащеки про “почекунів”. Таких самих “почекунів” у нас пів України. Для цих людей всесвіт закінчувався за крайнім парканом села. Це не погано і не гарно – це так є.

Читати далі

Санкції на часі. 26.04.2024

Нові власники активів західних компаній, що пішли з росії, не змогли впоратися з управлінням і шукають варіанти для перепродажу. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 26.04.2024.

Читати далі

Чи для України викуплені літаки з Казахстану?

Я не можу ні підтвердити, ні спростувати інформацію про те, що казахські літаки були викуплені для України, але, припустивши, що це насправді так, відповімо на запитання – навіщо?

Читати далі

Те, що нагрібає до нечоловічих емоцій

Приїздили дівчата, що нам тачки перевзувають, сказали, що у них діти грають у гру. Про Бреста і Сененка. Беруть іграшкові машинки, типу купують, типу ремонтують і типу відправляють у війська.

Читати далі

Потрібен перекладач

Держдеп США та інституції Євросоюзу говорять про необхідність дотримання свободи слова, прав опозиції та демократичного парламентаризму. Але слова на президентський офіс не діють. Дурʼю маються одні, страждають всі. Якось неправильно.

Читати далі

Арка ярма

Просто назвати все це «Аркою свободи українського народу» – це те саме, що з Ульянова зробити Шевченка шляхом доклеювання вусів. Місця, що використовувалися як ретранслятори ворожих смислів, мають стати трансляторами наших.

Читати далі

Висновки з Вашингтонських баталій для України

Схвалення пакету допомоги стало можливим не стільки через посилення позиції Байдена, скільки через коригування позиції з боку Трампа і відповідно спікера Джонсона. Що вплинуло на позицію Трампа?

Читати далі

Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ «Ай-Петрі» (фото, відео)

Це означає, що ще 60 км лінії фронту будуть захищені від російських безпілотників. Сучасний мобільний засіб кіберзахисту, який дозволяє нейтралізувати ворожі БПЛА типу Орлан, Зала, Ланцет, уже на конвеєрі. Допомагаємо!

Читати далі