СБУ затримала настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП

За даними слідства, клірик «здав» окупантам розташування блокпостів Сил оборони у Краматорському районі на Донеччині. Це відбулося під час його літургії. Фігуранту загрожує до 8 років позбавлення волі.

Читати далі

Неадекватний менеджмент у КНУ ім. Шевченка

Ректор Київського національного університету Володимир Бугров знищує унікальну освітню програму, яка єдина на факультеті має визначення “Зразкова” згідно з критеріями НАЗЯВО і на яку завжди є конкурс.

Читати далі

Санкції на часі. 24.04.2024

Франція пропонує ЄС нові санкції для боротьби з російською дезінформацією та втручанням у вибори по всьому світу. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 24.04.2024.

Читати далі

У Порошенка підготували нову партію техніки для ЗСУ (фото, відео)

Цього разу в турне “Київ-війна” їдуть fpv, квадріки, душевно-пральні комплекси, шиномонтажі, і… човни (вудочками не комплектуємо). На воді. В повітрі. На землі. А вогню дадуть наші воїни ЗСУ.

Читати далі

Неприступные Крынки

За прошедший месяц СОУ не только смогли удержать плацдарм, но и расширить его. Какими силами и какой ценой? У свободы цены нет, есть только память и почтение тем, кто её заплатил.

Читати далі

Президент США підписав законопроєкт про допомогу Україні

“Тепер Америка пошле в Україну ту допомогу, яка їм потрібна, щоб боротися далі… У наступні кілька годин я зроблю все, щоб ракетні системи та зброя були направлені в Україну”, – наголосив президент США.

Читати далі

Свободу медійникам-заручникам кремля!

Верховна Рада України прийняла Постанову про Звернення до міжнародних організацій щодо забезпечення звільнення та повернення в Україну полонених та незаконно утримуваних журналістів.

Читати далі

Storm Shadow, катери, бронемашини. Великий пакет від Сполученого Королівства

Ще на початку року Лондон розширив допомогу до 2,5 млрд фунтів, плюс 1,1 млрд у рамках приватної ініціативи IFU, яку очолюють британці. І ось тепер ще півмільярда.

Читати далі

Вісті з фронтів. 24.04.2024

Позачерговий огляд, бо на Краматорському та Покровському оперативних напрямках протягом кількох крайніх діб ситуація почала загострюватись, і явно не на користь ЗСУ.

Читати далі

Новости из США. 23 апреля 2024 года

• Сенат Конгресса США принял законопроект H.R. 815 о помощи Украине, Израилю и Тайваню в редакции Палаты Представителей • В Нью-Йорке продолжается судебный процесс по уголовному делу Трампа

Читати далі