Найкращі люди країни

Зараз вони найкращі солдати. Але вони були найкращими і до війни, це відповідальні громадяни, які захищали свободу, які зберігали Україну як українську державу, розвиваючи її культуру та науку, створюючи її економіку.

Читати далі

Необхідна складова денацифікації росії

Якби я приймав капітуляцію росії, то однією з обов’язкових умов висунув би законодавчу заборону: щоб вони стосовно себе та своєї історії не використовували “слов’ян” у будь-яких формах. Під загрозою кримінального покарання.

Читати далі

Керовані авіабомби росії. Чи може українська армія з ними боротися

росія вдосконалила радянські авіаційні бомби, оснастивши їх модулями наведення і створивши дешеву заміну крилатим ракетам. Як можна з ними боротися?

Читати далі

У Молдові активізувалися російські маріонетки

Головною ставкою для росіян в Молдові стає башкан Гагаузії Євгенія Гуцул, яка використовує весь комплекс маргінальних методик, щоб створювати дестабілізуючий ефект, який нібито розхитує країну зсередини.

Читати далі

Санкції на часі. 12.04.2024

Банки країн, які рф вважає «дружніми», з кінця 2023 року все частіше відмовляють російським компаніям у проведенні платежів. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 12.04.2024.

Читати далі

Як 2х2

Президентський офіс ігнорує найпростіші рішення. Натомість витрачає ресурси країни на неефективні альтернативи. Для 5-6 менеджерів «просто» – це зручно для них. Тому на кожному повороті вони повертають не туди. З усіма нами на борту…

Читати далі

Новости из США. 11 апреля 2024 года

• В понедельник начнется суд по уголовному делу Трампа • Госдеп: США не поощряют Украину к ударам по России, но как вести войну решает только сама Украина • Встреча в лидеров США, Японии и Филиппин • Спикер Джонсон летит к Трампу • Законопроект о помощи Украине, что происходит?

Читати далі

Порошенко везе на Східний фронт чергові 2 тисячі дронів (фото, відео)

2 тисячі FPV-дронів, а також будівельна техніка, пересувні ремонтні майстерні та інше спорядження, куплені Фондом Порошенка, вирушають у бойові бригади. Загальна вартість цієї партії техніки – 48 млн грн.

Читати далі