Укренерго закликає споживачів знизити використання електроенергії

Будь ласка, не вмикайте з 19:00 до 22:00 потужні електроприлади або користуйтесь ними по черзі. Це допоможе енергосистемі безпечно пройти цей важкий період.

Читати далі

Спершу ППО для України, потім питання про бюджет! (відео)

Безпрецедентний прояв підтримки України! Сьогодні Європарламент відмовився схвалити фінансування Ради ЄС, доки Україні не нададуть нові Patriot. Дякуємо всім друзям України!

Читати далі

Окупанти продовжують енергетичний терор України (фото)

Безумовно, в знищенні нашої енергетики винен ворог! Але суспільство має право дізнатися, що з захисними конструкціями та спорудами? Де гроші? Наступна зима буде важка. Вже зараз треба професійно і фахово думати, як її пережити.

Читати далі

Санкції на часі. 11.04.2024

Сербія відмовляється від російських винищувачів, які закуповувала з радянських часів, та переходить на французькі. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 11.04.2024.

Читати далі

Як вони «рятували» армію

Рада ухвалила закон про мобілізацію з нормою, яка по суті закріпачує військових до кінця війни. Дорогі захисники та захисниці, ось прізвища усіх тих депутатів, які проголосували ЗА це.

Читати далі

Зупинити бульдозер

Що протиставити бульдозеру ворожої навали? Все, що уповільнить його рух, зібʼє переможний настрій у росіян і зневіру в Україні та на Заході. Причому діяти, як раніше, не вийде.

Читати далі

Ракети до Patriot, «куниці» та боєприпаси. Неоціненна допомога

Німеччина передала новий пакет допомоги Україні. І готує наступні. Ключові позиції — ракети до Patriot і 20 БМП Marder-1А3, які Rheinmetall має відправити у 2024 році.

Читати далі

Новости из США. 9 апреля 2024 года

• «Секретный план Трампа по Украине» • Верховный Суд Аризоны – от 2 до 5 лет за аборт • Трампу отказали в о переносе суда в Нью-Йорке • США передали Украине иранское оружие и боеприпасы • Байден продлил на год действие указа 14024 о чрезвычайной ситуации в связи с чрезвычайной угрозой нацбезопасности США в результате злонамеренной вредоносной деятельности властей РФ • Законопроект H.R.815 О национальной безопасности – помощь Украине, что происходит?

Читати далі