Що не так із російською нацією

“Історія” росії – це не історія, а доктрина завоювань централізованої авторитарної влади та “слов’янського” нацизму, заточеного на тотальне підпорядкування всіх народів, які мають або бути перетворені на росіян, або знищені.

Читати далі

Німеччина створює кібервійська

А в Україні все ніяк. Свідомо це робиться чи по дурості звичайній – не важливо. Якщо кібервійська не створити під час війни, то після війни їх точно не створять.

Читати далі

Про наслідки атак на нафтогазову інфраструктуру рф

Спочатку ми атакували переважно ємності, а останнім часом ми почали бити по переробці. Ми прокачали наші дрони і почали завдавати більш точні удари. Це відчутний удар по бюджету рф.

Читати далі

Санкції на часі. 09.04.2024

Шість країн – Бельгія, Велика Британія, Данія, Німеччина, Норвегія та Нідерланди, що межують із Північним морем, планують захистити море від росіян. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 09.04.2024.

Читати далі

Місцеві вибори в Польщі: три головні висновки

Головне в аналізі результатів місцевих виборів у Польщі, які відбулися в неділю, – не робити поспішних висновків. Це саме той випадок, коли результати екзит-полу самі по собі не свідчать ні про що, в них варто зануритися глибше і розглядати в контексті.

Читати далі

Підбір ключів

Сьогодні стартує чергова сесія Палати представників США. Зеленським і Ко обрана стратегія просити допомогу за логікою «Дайте гроші, а то ми програємо». Це не виграшна стратегія.

Читати далі