Санкції на часі. 29.04.2024

Європейські банки, що продовжують працювати в рф, заплатили рф вчетверо більше податків, ніж до повномасштабного вторгнення в Україну. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 29.04.2024.

Читати далі

Ультраправая блокада Украины

Наиболее успешным сценарием россии по блокаде Украины стал только польский, румынский и молдавский можно записывать в провальные. Но это не означает, что не будет новой попытки.

Читати далі

Маленькі помічники тиловиків (фото)

Армія виграє битви, а логістика виграє війни. “Справа Громад” до наших DAF-ів нарила 10 причепів. Десь посміхнуться і потиратимуть руки логісти бригад. Але причепи ще треба викупити…

Читати далі

І знову про свободу слова

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. Як завжди, з енергією, вартою кращого застосування.

Читати далі

Морська коаліція. Як Захід озброює Україну для війни на морі та річках

У грудні 2023 року для підтримки України на морі, у прибережних зонах і річках створили “морську коаліцію”, яку очолили Британія та Норвегія. Як на сьогодні виглядає ця коаліція кораблів для України.

Читати далі

У квітні угруповання рф в Україні скоротилося вперше за два роки

Нинішній рівень мобілізації не влаштовує командування РОВ та не дозволяє одночасно компенсувати втрати в нуль і нарощувати присутність в зоні БД, формувати нові підрозділи на території самої рф.

Читати далі

Горячие точки путинизма

Вторжение в Украину не только стало крахом европейской системы безопасности, породило очередное расширение НАТО, усилило милитаризацию стран ЕС, но и разрушило остаточное российское влияние в ближнем зарубежье.

Читати далі