Законная цель – аэродром в Джанкое

Если было, как жалуются наши не братья, – волна баллистики, а за ними крылатые, а теперь детонации, то там может быть не намного хуже НПЗ по деньгам. Потенциально 70 машин.

Читати далі

Санкції на часі. 17.04.2024

Економіка росії продовжує втрачати доходи від експорту на тлі посилення санкцій. У мінусі опинилися всі ключові статті російського експорту. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 17.04.2024.

Читати далі

Один из переломных моментов войны

О многом, что сделано и делается внутри страны, говорить не будут ещё долго. Но в этом как раз залог неприятных для многих сюрпризов, почему мы ещё барахтаемся, хотя по всем прикидкам уже давно не должны.

Читати далі

Арку дружби народів у Києві демонтують

Колишня Арка дружби народів у Києві більше не є памʼяткою, відтак може бути демонтована – наказ Міністерства культури та інформаційної політики.

Читати далі

Конспірологічний крінж. Інтерв’ю Павла Дурова Такеру Карлсону

Саме цей «журналіст» брав інтерв’ю у ВВХ, що означає великий ступінь лояльності до інтерв’юера. І саме йому Дуров навалив купу конспірологічної дичини, яка співпадає з наративами російської пропаганди.

Читати далі

Чи доцільно бригади ТрО робити механізованими

Перша ластівка переозброєння легких бригад ТрО у стройові – дуже показовий момент, треба, щоб цей процес торкнувся найбільше підготовлених і загартованих у бою підрозділів.

Читати далі

Втрати окупанта рекордні, а наступ не знижує темпів. Але є нюанс…

Хоч як дивно б це не звучало стосовно росії – країни, як вважають, з нескінченним людським ресурсом, межі є у всього. І без відкритої та повної мобілізації ворог із патової ситуації, що складається, вийти не зможе.

Читати далі

Часів Яр. Часу обмаль

Вимальовується просте рівняння: противник зможе використати оперативні переваги від захоплення Часового Яру, якщо Україна та її партнери не нададуть Силам оборони всі необхідні засоби.

Читати далі

Вісті з фронтів. 17.04.2024

Багатьох “не відпускає” щодо “гіпотетичного прориву противника до Харкова”. Поговоримо про розподіл сил і засобів УВ “Север”, які або вже є у його розпорядженні, або надійдуть туди протягом найближчого часу.

Читати далі

Новости из США. 16 апреля 2024 года

• Помощь Украине, Израилю и Тайваню: что происходит • Начался судебный процесс по первому из четырех уголовных дел Трампа • И еще раз о позиции США в связи с ударами по российским НПЗ

Читати далі