Синергія між БПЛА та РЕБ, якої немає

Сучасний фронт – це дуже складне місце, де одне небо ділять на двох і ворожі засоби, і свої. Робота РЕБ/РЕР та БПЛА повинна бути максимально злагодженою та швидкою. Скоординуйте РЕБ в єдину систему та заберіть “Ноти” в тил!

Читати далі

Еволюціонувати або зникнути

Ми вимушені еволюціонувати. Це не наш вибір, але це наша реальність. Кожен, хто буде намагатися жити як до Великої Війни, вимре, як динозаври або кавалерія. Світ змінився, тепер наша черга.

Читати далі

Вертикальний спуск

Фінансовий комітет ВР знову підтримав версію закону про Бюро економічної безпеки, на якій наполягають на Банковій і проти якої виступали посли країн G7. Ці спроби «долаштувати вертикаль» неймовірно шкодять країні.

Читати далі

Логіка правління Путіна

Путін керує Росією чверть століття, але безроздільним володарем життя і смерті своїх підданих став лише тепер. І доки він буде на вершині владної піраміди, на зміни у країні сподіватися марно.

Читати далі

Що не так із російською культурою?

Право не судити про Чайковського по російському солдатові невідривно пов’язане з обов’язком не судити про росію за Чайковським. Зрештою, росію представляє не її культура. Її репрезентують Буча та Маріуполь.

Читати далі

Архитекторы безжизненного пространства

россия ведет войну не только против Украины, она готовится к атаке на Казахстан и, конечно, вынашивает план дестабилизации НАТО и ЕС, организуя гуманитарную катастрофу на их границах.

Читати далі

Санкції на часі. 08.04.2024

Литовська Viciunai Group, яка випускає крабові палички Vici, готується розлучитися з російським бізнесом. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 08.04.2024.

Читати далі

Сили оборони України знищили цікавий екземпляр російського танка Т-90

Танк Т-90 був оснащений мінним тралом ТМТ-К. У країни з тисячами танків не так уже й багато по факту сучасних тралів. Всього за час повномасштабного вторгнення росіяни втратили 13 таких тралів.

Читати далі

Москва обов’язково надірветься

У нас популярна одна хибна думка, що Росія — це країна, у якої безліміт людей, грошей і зброї. Але це не так і ніколи не було так.

Читати далі