Не доверяйте небратским источникам!

В росмедиа сейчас истерично проталкивают два тезиса, которые через разных девиантов уже залетели к нам: Украина якобы потеряет Харьков в конце весны, F-16 не изменят ситуацию на поле боя. Как всегда врут.

Читати далі

Чудовий баланс

Вчора армія рф отримала перші в 2024 році два фронтових бомбардувальники Су-34. Цієї ж ночі дронами на авіабазі Морозовськ 6 одиниць техніки було знищено, 8 отримали пошкодження.

Читати далі

Санкції на часі. 05.04.2024

50 мільйонів росіян живуть у борг. Це більше 40% всього дорослого (старше 16 років) населення країни. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 05.04.2024.

Читати далі

Два роки несвободи слова

Прийшов час повернути в ефір Т2 вимкнуті телеканали і закрити марафон. Але аби ця очевидна істина стала реальністю, своє слово мають сказати і самі журналісти. Інакше гайки закручуватимуться.

Читати далі

Порошенко повіз екскаватори до військових (фото, відео)

Поїздка, яка ретельно готувалась заздалегідь, ледь не зірвалася в останню мить. Порошенко подякував комбригу та керівництву СБУ, які зупинили спробу зірвати поставку техніки до ЗСУ.

Читати далі

Похоронні хроніки московії 05.04.2024

Москва і Пітер, як і раніше, воюють на мінімалках. Основні втрати – Поволжя, Сибір, Урал. Почали особливо стежити за Татарстаном. Щодо цієї республіки у нас у країні багато ілюзій.

Читати далі

Вісті з фронтів. 05.04.2024

• На Куп’янському та Лиманському напрямках противник проводить перегрупування та нарощування зусиль • Йде підготовка до “великого наступу” в бік Краматорська та Слов’янська влітку-восени нинішнього року.

Читати далі