Українська економіка потребує захисту від необдуманих рішень уряду (відео, брифінг)

• Смарт-корупція під виглядом онлайн-казино має бути зупинена • Влада знову намагається протягнути через парламент скандальний законопроєкт про «перезавантаження» БЕБ.

Читати далі

російська нація існує – і це дуже погана новина

Коли в тобі зашито програму “російська нація”, і вона активована, – ти небезпечний для оточуючих народів, навіть якщо поділяєш зовні цілком пристойні демократичні погляди і ототожнюєш себе з європейською цивілізацією.

Читати далі

Іран «потужно» відповів на ракетну атаку Ізраїлю по «консульству» Ірану

Ор стояв на весь світ. Але атаки у відповідь так і не сталося. Політика мизамирства з бидлом не працює. Тільки політика сили. Схоже, що у владі в США не залишилося людей, які це розуміють. Історія з російськими НПЗ про те ж.

Читати далі

Санкції на часі. 10.04.2024

Інфляція турбує росіян більше, ніж війна та теракти. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 10.04.2024.

Читати далі

Потрібно берегти бійців (фото, відео)

Три бригади військової авіації отримали командно-штабні машини на базі DAF YA і пересувні лазне-пральні комплекси. Конвертуйте свою лють у допомогу війську.

Читати далі

«Ми не дозволимо дурити військових» – Порошенко (фото, відео)

Депутати Євросолідарності зареєстрували законопроєкт про встановлення чітких термінів звільнення з військової служби. «Посилення мобілізації тільки через примус, без мотивації, вважаємо помилковою політикою влади».

Читати далі

Як Росія змінює тактику після втрат на Чорному морі, і що готує Україна

Війна у Чорному морі увійшла в нову фазу. Спроба росії задушити Україну з моря блокадою і загрозою десанту наразі провалилась.

Читати далі