Опритомнення Вільного світу

До певної міри вся ця історія з кризою в США світові пішла на користь: це змусило стару Європу прийти до тями і відкинути набутий інфантилізм. Що може зупинити насування темних часів.

Читати далі

Руйнація міфів

Це не вони напали на сусідів – це вони «своє забирають». Цей міф належить зруйнувати так, як колись був зруйнований міф, який тримав разом срср. На це мають бути спрямовані інформаційно-психологічні зусилля.

Читати далі

Санкції на часі. 21.04.2024

Палата представників США 20 квітня схвалила законопроєкт, який містить заборону TikTok, якщо китайська компанія ByteDance не продасть соцмережу протягом року. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 21.04.2024.

Читати далі

Мобилизация в рф. Акции прикрытия и спекуляции

Пропагандистское «стабильное враньё» о мобилизации в россии имеет под собой некоторую фактическую основу, а также ряд особенностей федерального и регионального уровня.

Читати далі

Застосування окупантами БПЛА в квітні

Нальоти ворожих дронів-камікадзе протягом третього тижня квітня різко скоротилися. Одночасно різко зросло застосування РОВ розвідувальних БПЛА “Zala”, “Орлан-10”, “Supercam” та ін.

Читати далі

Якою буде війна та російський наступ влітку 2024-го

Де чекати найзапекліших боїв та яка військова техніка матиме вирішальне значення для кожної зі сторін? У війні ще нічого не вирішено та нічого не закінчено. На українців чекає непросте літо.

Читати далі

Диктат Кадырова

Кадыров прекрасно осознает свою текущую безнаказанность и способность выкручивать руки любому. Он самый крупный стронг-мен после ликвидации хозяина «Вагнера» Пригожина. Но, как известно, кремлевская фортуна обманчива.

Читати далі

Новости из США. Главное к концу недели. 20 апреля 2024 года

• Палата Представителей приняла четыре законопроекта: о помощи Украине, Израилю, Тайваню и «О мире с позиции силы» • Что означает голосование в Палате Представителей в политическом смысле? • Судебный процесс по уголовному делу Трампа в Нью-Йорке

Читати далі