Санкції на часі. 15.04.2024

Кількість росіян-банкрутів зросла в 5 разів. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 15.04.2024.

Читати далі

Війна між Іраном та Ізраїлем матиме серйозні наслідки, вплине і на Україну

Ми з вами можемо стати свідками початку дистанційної війни. Все залежить тільки від того, чи відповість на цей удар Ізраїль, і чи піде на дії у відповідь по колу Іран.

Читати далі

Чи буде ефект від заборони на російські метали

У Штатах і Британії заборонили імпорт російських алюмінію, міді та нікелю. Тепер їхні торгівельні біржі не можуть приймати ці метали. Усе для того, щоб скоротити російський експорт.

Читати далі

Чому окупанти не зможуть захопити Часів Яр на 9 травня

Розгорнути повноцінний наступ на місто без контролю Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки РОВ не зможуть. Спершу їм необхідно буде вирішити питання з цими населеними пунктами.

Читати далі

Потрібне дорослішання

Сьогодні ми на тій стадії, що ракети над нами ніхто не збиватиме. Ми зможемо претендувати на такий солідарний захист лише в майбутньому. І тільки після завершення цієї війни, яку маємо вигребти, як і Ізраїль, своїм розумом, потом і кров’ю.

Читати далі

Армія саме зараз потребує нашої максимальної допомоги

За “красивими фотозвітами” про вантажі, що передаються, стоїть повсякденна рутинна робота з ремонту, оснащення, забезпечення, доукомплектування. Саме на цю роботу зараз не вистачає ресурсів.

Читати далі

Российские уши иранской агрессии

Модель иранского удара по Израилю построена по российской методичке. Иранцы скопировали у РОВ комбинированный характер удара и разбивку его на волны для нейтрализации работы ПВО.

Читати далі

Інтервʼю Петра Порошенка для телеканалу «Прямий» дорогою на фронт (відео)

Порошенко дорогою на фронт розказав про свої пріоритети, TikTok, фінансування Фонду Порошенка, фортифікації, унікальний комплекс кіберзахисту «Ай Петрі» та свою віру в Перемогу України.

Читати далі