Чому хвилюється таваріщ Амстердам?

Мережею шириться камінґ-аут такого собі Амстердама, лобіста УПЦ мп за гроші Новинського. Серед звичних і нецікавих скарг на «гонєнія» та погроз українським політикам, опірною думкою є заперечення звʼязків УПЦ мп з рпц.

Читати далі

Не закликайте нас до примирення, краще дайте нам більше зброї

На тимчасово окупованих територіях окупанти гребуть до армії рф всіх чоловіків від 18 років. От тільки це не “мобілізація”. Це геноцид українського чоловічого населення. Це воєнний злочин.

Читати далі

За агресію не “атвєтка”, а відплата

Варто припинити називати будь-які дії російських агресорів проти України «атвєткой», «відповіддю» тощо, які б дії ЗСУ чи інших сил оборони їм не передували. Дії рф – це «атвєтка» на саме наше існування.

Читати далі

Все идет по плану – наводнения, пожары, «сво»

В рф начался период плановых наводнений. Наиболее значительное сейчас в Оренбургской области. Пострадают тысячи людей, многие останутся без ничего. Что добавит желающих заработать на войне.

Читати далі

Фейки тижня пропаганди рф 06.04.2024

Підбірка фейків, які російські пропагандисти поширювали у інформаційному полі протягом минулого тижня: мультфільм про біженців; налаштування населення Німеччини проти України; “наступ на Харків” тощо.

Читати далі

Санкції на часі. 06.04.2024

Китайські банки дотримуються санкцій проти росії навіть суворіше, ніж це необхідно. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 06.04.2024.

Читати далі