Самое время проявить максимальное взаимотерпение

Россияне работают над повышением уровня тревожности в Харькове. Ибо без мандража и смуты внутри города ничего с Харьковом сделать нельзя.

Читати далі

Як зменшити ВВП московії

Незважаючи на те, що економіка боліт велика та інертна, вона потихеньку відступає. Роботи попереду ще багато, коли кінець передбачити важко, але наші партнери приділяють цьому багато уваги та зусиль.

Читати далі

Скільки потрібно ракет ATACMS, щоб роздовбати російську ППО в Криму

Низький показник перехоплення цих ракет робить їх серйозною загрозою для ЗРС С-400, і наслідком може стати повне “вимикання” Криму з ППО великого радіуса дії.

Читати далі

Було ваше, стало наше (фото)

Ці вантажівки КамАЗ і Урал воювали проти нас, але перейшли на наш бік (не без зусиль воїнів ДШВ) і тепер допомагатимуть знищувати ворога. Треба їм у цьому допомогти.

Читати далі

Санкції на часі. 23.04.2024

Із червня компаніям із ЄС заборонять надавати послуги своїм дочірнім компаніям в рф, що було дозволено раніше. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 23.04.2024.

Читати далі

Іран – Ізраїль. Який рахунок матчу?

Доктрина описує внесок військових у досягнення загальної мети держави у війні чи збройному конфлікті. Є доктрина Ізраїлю. Захід має доктрину щодо близькосхідних справ. А де наша доктрина?

Читати далі