Санкції на часі. 18.04.2024

Європейський Центробанк вимагає від австрійського Raiffeisen скоротити операції в росії. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 18.04.2024.

Читати далі

БПЛА та папери

У людей, які бачать діяльність шкіл БПЛА зсередини, все більше складається враження, що відбувається організований саботаж підготовки пілотів. Робиться він під приводом перевірки занять і документообігу.

Читати далі

Джо Байден для WSJ: Момент істини для України та Ізраїлю

“Зараз не час кидати наших друзів. Ми допоможемо нашим друзям, допомагаючи собі”, – Байден закликав Палату представників терміново ухвалити допомогу Україні та Ізраїлю.

Читати далі

Куди росія може перекинути виведених із Карабаху «миротворців»

Чи вирушать вони до зони бойових дій в Україну, і яка їх чисельність, який потенціал для посилення тієї чи іншої локації?

Читати далі

Pax russiana – світова загроза

На каналі Навального вийшов фільм, у якому автори спробували відповісти на запитання, де та коли Росія “повернула не туди”. Все почалося задовго до того, як Путін воцарився в Кремлі.

Читати далі

«Алга» на Казахстан

Пока в Кремле на крови мастерят химеру триединого народа, неславянские нации по ее периметру стремительно отрываются от бывшего имперского центра.

Читати далі

Порошенко: Три ключові завдання для збереження держави (відео, брифінг)

Також, за словами лідера «Євросолідарності», треба негайно змінювати комунікаційну стратегію держави, говорити людям правду і пояснювати рівень загрози.

Читати далі

Новости из США. 17 апреля 2024 года

• Законопроект о помощи Украине – спикер Джонсон опубликовал свой проект • Обвинения по импичменту министра Майоркаса отклонены Сенатом без обсуждения и без судебного процесса

Читати далі