Рік тому на фронті загинув Олег Барна (відео)

Степан Барна, який воює в лавах 10-ї ОГШБр «Едельвейс», оголосив збір ста FPV-дронів на помсту ворогам. Порошенко подвоїв цю кількість і особисто привіз дрони-камікадзе у «десятку» під час поїздки на Східний фронт.

Читати далі

«Друзі путіна» мають намір знищити ЄС зсередини – заява фон дер Ляєн

Президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн застерегла від підтримки на виборах до Європарламенту “друзів путіна” – крайніх правих та лівих політичних сил.

Читати далі

Закон про зручну мобілізацію

Депутат Мар’яна Безугла заявила, що ніякої демобілізації не буде, що воювати будемо ми – ті, хто в ЗСУ вже. А здорові бички з тилу воювати не будуть, бо винувата Росія.

Читати далі

Ще 5 новітніх комплексів РЕБ «Ай-Петрі СВ» передано військовим (фото, відео)

Наразі декілька комплексів вже знаходяться в районах ведення бойових дій. Вони працюють за єдиним замислом і планом та мають дуже успішні результати щодо боротьби та протидії технічним розвідкам противника.

Читати далі

Як програти війну

Невоююча частина суспільства завмерла у дивовижному шпагаті, коли гасло “ні капітуляції” доповнюється вимогою “ні мобілізації”. Іронія в тому, що якщо ми програємо війну, до армії підуть усі. Просто це буде окупаційна армія.

Читати далі

Санкції на часі. 16.04.2024

У Південній Кореї за день до прем’єри скасували гастролі російського балету. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 16.04.2024.

Читати далі

Без енергетики не буде економіки (відео, брифінг)

Євросолідарність і більше 120 місцевих рад вимагають звіту відповідальних урядовців про стан критичної інфраструктури, заходи, які влада вживає для їх захисту, та витрачені на це кошти платників податків.

Читати далі

Фактори, що можуть вплинути на перебіг бойових дій в Україні

Існує як мінімум чотири фактори, які можуть на це кардинально вплинути, але переважно комплексно, а не окремо, та в ряді випадків залежать, в першу чергу, від самої України, при цьому не будучи нерозв’язним завданням.

Читати далі