Санкції на часі. 15.12.2023

Для ремонту літаків росія збиратиме запчастини зі всього світу. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 15.12.2023.

Читати далі

Урятувати Коломойського. Справа Нікопольського заводу феросплавів

Через 7 років після націоналізації ПриватБанку боротьба між колишніми акціонерами й державою все ще триває в судах. Олігархи намагаються уникнути відповідальності за виведення коштів з ПриватБанку за допомогою ледь не акробатичних трюків в українських судах.

Читати далі

Прямая линия путина-2023. Hitler style

К сожалению, у международного сообщества отношение к путину всё же несколько иное, нежели к Гитлеру. И в этом единственная разница между этими двумя диктаторами. Надеюсь, что их конец будет одинаковым.

Читати далі

У кожного свої плани

Bild днями опублікував карту планів рашистських загарбань до 2026 року і далі. Відмахуватись не варто, західна преса наприкінці 2021 – на початку 2022 достатньо адекватно розкривала задуми путінських стратегів.

Читати далі

«Експерименти з Британією будуть дуже дорого коштувати» – Вадим Пристайко

У розмові з Радіо Свобода Пристайко розмірковує щодо перспектив членства України в НАТО, про свою відставку, «сарказм Зеленського», і чому Зеленський – не Черчилль.

Читати далі

Час непопулярних рішень

Зараз ситуація в державі така, що у влади є всього два варіанти – рятувати державу і починати приймати непопулярні (дуже непопулярні) рішення, або… Або не буде держави.

Читати далі

Москва і туфта

Сучасна Росія повернулася до приписок і туфти часів совка. Кожен третій долар від експорту сировини виявився фейком, і це лише те, що визнав Центробанк РФ. Реальність може виявитися набагато більш веселою.

Читати далі

Хай Бог береже Україну та її Церкву!

Пʼять років тому, попри всі хвилювання та прогнозовані й не дуже проблеми, багаторічна робота увінчалась успіхом – на Обʼєднавчому Соборі постала автокефальна Православна Церква України.

Читати далі

Прохолодний душ. Україна переходить до активної стратегічної оборони?

Наступний рік Україна, хоч і не вся, проведе в окопах активної стратегічної оборони. Перемога відкладається на 2025-й?

Читати далі

Новости из США. 14 декабря 2023 года

• Сенат уйдет в отпуск на неделю позже и попытается принять законопроект о помощи Украине, Израилю и Тайваню • Принят оборонный бюджет США • Новости американской экономики: рекордный рост рынка акций и снижение инфляции.

Читати далі