Санкції на часі. 23.12.2023

росія більше не входить до топ-100 країн за швидкістю мобільного інтернету. Причина – немає обладнання. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 23.12.2023.

Читати далі

Разом і до перемоги, пане генерале!

Нещодавні соцопитування зайвий раз підтвердили те, про що кажуть давно. Підтримка українцями Головнокомандувача ЗСУ, генерала Валерія Залужного просто шалена. Воно і зрозуміло чому.

Читати далі

Чи змусить владу думати стратегічно ця кривава війна?

Тоді, можливо, в високих кабінетах зʼявиться нарешті розуміння: лише інновації роблять націю успішною і сильною. Щоб перемагати, не обовʼязково воювати, – на сильних нападають набагато рідше, аніж на слабких.

Читати далі

«Влада продовжує йти ганебним шляхом» – адвокати Порошенка (фото, відео)

«Учасники провокації, які зірвали міжнародне відрядження Порошенка, намагаються замести сліди і перевести стрілки на Орбана» – адвокати п’ятого Президента.

Читати далі

Відповідальним за мобілізацію є виключно Президент України

Одна екзальтована депутатка щодня оприлюднює нові Матриці мобілізації. Це безумство, адже за мобілізацію відповідає зовсім не Марʼяна, а Президент України як Верховний Головнокомандувач.

Читати далі

Про «празького стрільця» і «рускіймір»

Росія має бути демонтована: вона заразна як ракова пухлина, що може “озватись” хворими клітинами на як завгодно великій відстані від “центру” хвороби. Давид Козак був такою “хворою клітиною”.

Читати далі

«Інформаційна атака проти мене шкодить інтересам України» – Порошенко (відео)

Петро Порошенко в ефірі телеканалу «Прямий» повідомив, що інвестує в державні цінні папери США, Великої Британії і країн Євросоюзу, щоб отриманий прибуток спрямувати на допомогу ЗСУ.

Читати далі