Чому скасували виступ Зеленського у Сенаті США, а Єрмак там заговорив про «програш України»

Позитивні новини для України з Вашингтону можуть з’явитись наступного тижня. Якщо обидві партії досягнуть консенсусу щодо мексиканського кордону, то допомогу Україні можуть схвалити.

Читати далі

Опасная эволюция дрона-камикадзе Shahed-131/136

Эксплуатация Shahed-131/136 для россиян вылилась в постоянную модернизацию и улучшение. А в 2023 году эти улучшения достигли, как кажется, своего пика по масштабам видоизменения.

Читати далі

Вибори як вирок

Вибори не посилять країну, не підвищать легітимність влади та не продемонструють стійкість держави. Скоріше навпаки. Ми витратимо кілька мільярдів на процес, за підсумком якого виявимося слабкішими і роз’єднанішими, ніж були до.

Читати далі

Санкції на часі. 06.12.2023

Уряд Кіпру наказав банкам країни припинити всі операції з російським рублем. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 06.12.2023.

Читати далі

Порошенко у День волонтера на Східному фронті (фото, відео)

Вже майже 4 мільярди гривень витратила команда на допомогу армії. З яких ≈ 3 400 000 000 — це кошти родини Порошенків, ≈ 600 000 000 — донати у ГО Справа Громад. Тільки з надійним тилом наша армія здатна перемагати. Разом переможемо!

Читати далі

Якби не ви…

Збройні Сили України сьогодні – то не про професію. То про місію. Це люди, які титанічними надзусиллями і самою дорогою ціною дають шанс вижити Україні як державі і українцям як нації. Дякуємо за кожен день.

Читати далі

Вісті з фронтів. 06.12.2023

Огляд щодо окремих формувань ворога • Стратегічні та оперативні резерви противника • Реорганізація системи “приватних” та “добровольчих” формувань.

Читати далі