Санкції на часі. 21.12.2023

Китай почав відмовляти російським авіакомпаніям у польотах до Пекіна. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 21.12.2023.

Читати далі

Чтобы мы так процветали, как они загнивают

Канадская компания Roshel передала Украине тысячный бронированный автомобиль семейства Senator. Собрали за год 1000 машин. Это живой пример, как Запад может мобилизовываться, когда ему надо.

Читати далі

Вісті з фронтів. 21.12.2023

На Донецькому напрямку командування противника продовжує свої спроби “успішно завершити” операцію на оточення Авдіївського району оборони ЗСУ. Однак стикається на цьому шляху з певними складнощами.

Читати далі

Історична некромахія. Як в Росії воюють із пам’яттю про померлих

В Україні зносять пам’ятники, і в Росії зносять пам’ятники. Однак є засаднича відмінність: Київ прибирає пам’ятники чужим вождям і пропагандистам, а Москва – жертвам своїх же репресій.

Читати далі

У пошуках дива

У західних ЗМІ зʼявилось чимало публікацій, суть яких проста: українське диво-2022 уже нікого не дивує, хочемо ще. Тож маємо забезпечити диво – внутрішньою ефективністю, забезпеченням ЗСУ і правильними зовнішніми комунікаціями.

Читати далі

Мобилизация ради победы, а не ради процесса

Тема мобилизации в последние дни не сходит со страниц новостных площадок. И ее обсуждение, к сожалению, обросло множеством манипуляций, извращением фактов, а также дешевым хайпом.

Читати далі

Порошенко у Верховній Раді підтримав армію і сказав, кого треба звільнити (відео)

Порошенко під час виступу у Верховній Раді закликав негайно забезпечити постачання у війська FPV-дронів, а також розпочати будівництво глибоко ешелонованих ліній оборони. Він також вкотре закликав до єдності навколо ЗСУ.

Читати далі

Мільйон дронів

Мільйон дронів для людини, яка бачить весь оборот дронів на фронті, не є фантастичною чи непідйомною кількістю. Особливо якщо частину цих дронів тобі треба тримати в резерві. Але диявол завжди в нюансах.

Читати далі