Пріоритети мають бути розставлені вірно

Якісь інші фронти, окрім реального, – це марення. Це самозаспокоєння. Нічого не буде, якщо ми не втримаємо єдиний, реальний, складний, фізичний, смертельний, болючий, брудний, замерзлий, кривавий… фронт.

Читати далі

Думки вголос

Чи є в наших верхах якийсь план, система, розписана хронологія розробок, яка аналізує ситуацію з FPV-дронами, РЕБ на фронті, та чи готується до еволюції? Бо ворог вже сьогодні працює на майбутнє.

Читати далі

«З поверненням, Дональде!»

Петро Порошенко привітав Дональда Туска з обранням на посаду прем’єр-міністра Польщі. «Дональд Туск по праву може вважатись одним із «батьків» і ратифікації Угоди про асоціацію, і безвізу між Україною та ЄС».

Читати далі

Санкції на часі. 11.12.2023

Велика Британія поставить в Україну два мінні тральщики типу Sandown для підвищення безпеки в Чорному морі. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 11.12.2023.

Читати далі

Польські страйкарі розблокували пункт пропуску «Дорогуськ-Ягодин»

Розблокуванню пункту пропуску передувала заява війта ґміни Дорогуськ Войцеха Сави, який підписав рішення про припинення протесту. «Я більше не можу дозволяти, щоб жителі ґміни втрачали роботу».

Читати далі

Порошенко зустрівся з послом Угорщини в Україні Анталом Хеізером (фото)

Під час зустрічі сторони обговорили питання, що становлять взаємний інтерес, зокрема в контексті засідання Європейської Ради 14-15 грудня та головування Угорщини в ЄС у 2024 році.

Читати далі