Рекорд українського снайпера (фото, відео)

Багато років тут себе показували снайпери Великої Британії та США. Росія дуже хотіла попасти в цей список. Але невеликий кастомний проект із унікальним набоєм зробив рекорд в руках українця.

Читати далі

«Ми можемо знищити весь Чорноморський флот? Так. І ми над цим працюємо» (відео)

Британська The Times розповіла про безпілотники, які використовує ГУР МО для ударів на морі. LB.ua публікує скорочений виклад статті.

Читати далі

Блокування кордону – операція проти України та нової польської влади

Основний «коридор життя» для України став заручником групки з 50 осіб і політичної гри партії Право і справедливість, яка перебуває у процесі відходу від влади.

Читати далі

Санкції на часі. 09.12.2023

Міжнародний олімпійський комітет допустив “нейтральних” росіян і білорусів до Олімпіади-2024. Для їх виступу буде введений ряд обмежень. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 09.12.2023.

Читати далі

Порошенко вимагає заборонити московську церкву (відео)

Петро Порошенко під час виступу у Верховній Раді закликав депутатів внести на розгляд парламенту законопроєкт про заборону московської церкви.

Читати далі

У столиці оголосили переможців грантової програми Фонду Порошенка (фото, відео)

Відкритий конкурс тривав більше місяця, і загалом подалося 132 проєкти на більш ніж 17 мільйонів гривень. З них конкурсна комісія на чолі з Мариною Порошенко обрала 10 найкращих проєктів.

Читати далі

Третє дихання. Частини VІІ і VІІІ

Зброя перемоги: «Світовий воєнторг» і ВПК України. Вирішальним у сенсі нашого військово-технологічного прориву має стати саме 2024 рік.

Читати далі

У Києві демонтують пам’ятник Миколі Щорсу (фото, відео)

Для демонтажу складної конструкції можливе тимчасове часткове перекриття руху бульваром Тараса Шевченка. Надалі монумент зберігатиметься в Державному музеї авіації України ім. О. К. Антонова.

Читати далі

Вісті з фронтів. 09.12.2023

• Противник нарощує повітряну розвідку • Пошуково-рятувальна операція росіян збитого бомбардувальника рф в районі о. Зміїний • Оперативна обстановка на Лиманському, Придніпровському та Бахмутському напрямках.

Читати далі

Новости из США. 7 декабря 2023 года

• Новый пакет военной помощи Украине • Сыну Байдена предъявлены обвинения • Дебаты республиканских кандидатов в президенты • Республиканцы заблокировали помощь Украине, Израилю и Тайваню • Шумер: Рональд Рейган переворачивается в гробу, видя, как его партия помогает путину

Читати далі