Мобілізація – це не покарання. За мотивами пресконференції Володимира Зеленського

Можливо, це прості, очевидні речі, але їх варто озвучити. У світлі заяв президента Зеленського на пресконференції – «не підпишу указ про мобілізацію жінок», «молодший вік лише за певних умов» тощо.

Читати далі

Российская армия превращается в маршевые батальоны

россия все больше опирается в своих наступательных операциях на людской ресурс, изначальное назначение которого – утилизация на поле боя, нежели на технический.

Читати далі

Трамп і Третя світова війна

Світові війни є результатом криз у світових державах. Співпадіння зовнішніх і внутрішніх криз для провідних держав світу і є передвісником Світової війни. Ситуація з Трампом – це ознака кризи.

Читати далі

Санкції на часі. 20.12.2023

Генпрокуратура Німеччини прагне конфіскувати €720 млн російських активів. Раніше підсанкційні російські активи лише заморожували. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 20.12.2023.

Читати далі

Противник усиливает давление в районе Бахмута

Не смотря на количественное превосходство, а именно, сосредоточив в районе городка почти 50% группы войск «Юг», достигнуть неких переломных результатов противник не может.

Читати далі

Вісті з фронтів. 20.12.2023

“Друга серія” про найбільш потужні оперативно-тактичні угрупування військ (УВ) противника у складі “Объединённой группировки вс рф на юго-западном твд”. Сьогодні про УВ “Днепр”.

Читати далі