Нехай 2024-й принесе омріяну Перемогу!

У новорічну ніч підніміть келихи за героїчних українців, які вистояли. А насамперед – за тих, хто нині в холодному окопі. Підніміть келих і за себе. За те, що ви – частина неймовірної нації, яка здивувала весь світ. З Новим роком! Слава Україні!

Читати далі

Боротьба як стиль життя

Стиль життя означає бути готовим. Бути готовим означає бути здатним. Вміти. Розуміти. Робити певні речі. Щоб не бути рожевим поні. Коли ти готовий – ти не жертва. Ти – нападаючий.

Читати далі

Робити висновки, виправляти помилки та воювати

Перша і єдина пресконференція Залужного дала зовсім протилежний результат від того, який планувався на Банковій. Влада провалила інформаційну компоненту. Але все одно у держави нема виходу як воювати.

Читати далі

FT: У 2024 році Зеленському варто було б повчитися у трьох інших лідерів

Британський журналіст натякнув, що українському президенту, можливо, варто переглянути свій стиль управління і більше прислухатися до свого військового командування.

Читати далі

Белгородская неоднозначность

В преддверии Нового года как-то специально ослабили бдительность на участке, прилегающем к Белгороду. Да и российская ПВО работает крайне криворуко. Основные средства защиты от ударов с воздуха брошены на Москву.

Читати далі

Вісті з фронтів. 31.12.2023

• Огляд оперативної обстановки на Придніпровському напрямку • Сили й засоби противника, що діють у цьому районі, включно з артилерійською складовою.

Читати далі