«Кто следующий?»

«Куда не спрячься, везде найдут и достанут. Проще одну вашу калошу выгнать на рейд, и пусть стреляют, чем потом собирать надстройки, рубки, уши и остальные детали корпуса и корпусов по всему городу. В общем, решайте, кто следующий».

Читати далі

Прививка от полезных идиотов

Очередную проверку на информационную гигиену многие, несмотря на второй год полномасштабной войны, так и не прошли. Все остальные моменты, надеемся, будет изучать уже СБУ.

Читати далі

Санкції на часі. 26.12.2023

путін запровадив тотальний контроль за валютою великих компаній, щоб стабілізувати рубль перед виборами. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 26.12.2023.

Читати далі

Про те, чому F-16 – це складно. І довго

Після цього випадку ВПС США змінили протокол виконання цього маневру, і тепер його виконують на висоті щонайменше кілометр. До цього виконували на висоті 740 метрів. Літаки – складні штуки.

Читати далі

Брифінг Валерія Залужного щодо мобілізації (відео)

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний провів у Києві брифінг для журналістів, де прокоментував питання демобілізації військових, роботи ТЦК, ситуації на фронті та стратегії у 2024-му. Головні заяви головкома.

Читати далі

Танковый потенциал россии. Потери и восполнение

Фактически вся танковая отрасль России сейчас зависит от потенциала, оставшегося ей в наследство от СССР. Но насколько велик этот потенциал и насколько его хватит?

Читати далі

Український контрнаступ не провалився

Хоча підстав для тріумфу ще немає, підстав для непозбувної бентеги немає вже. А якщо хтось не бачить українських успіхів у Чорному морі чи в небі – це ознака або непрофесійності, або зрадофілії (іноді навіть не безоплатної).

Читати далі

У авиации рф в Украине больше нет безопасного тыла

В 2023 году морские дроны вынудили Черноморский флот рф бежать из Севастополя в Новороссийск. Не исключено, что в 2024 году авиация рф вынуждена будет передислоцироваться на территорию самой же рф.

Читати далі

Вісті з фронтів. 26.12.2023

• На Куп’янському та Бахмутському напрямках противник докладає певних зусиль, аби наростити темпи свого наступу • Втрати бойової авіації рф за час повномасштабного вторгнення до України.

Читати далі