Национально-освободительное недоразумение

Путин перестал быть своим для русских, но так и не стал родным для хитрых многонационалов. Он уязвим и перед лицом своего окружения, и перед угрозой взрыва на национальных окраинах.

Читати далі

Санкції на часі. 01.12.2023

Росія знову краде – цього разу аеропорт “Пулково” у Петербурзі, забравши повністю частку іноземних компаній. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 01.12.2023.

Читати далі

«Знову театр абсурду на кордоні» (фото, відео)

Петра Порошенка не випустили за кордон на важливі для України міжнародні зустрічі у Вашингтоні та Варшаві. Адвокати Порошенка готують три позови до суду та заяву до Офісу генерального прокурора.

Читати далі

Новости из США. 30 ноября 2023 года

• В Сенате проведут брифинг по законопроекту о помощи Украине, Израилю и Тайваню • Блинкен: «Мы должны и будем продолжать поддерживать Украину» • Госсекретарь в Брюсселе, Скопье и в Израиле • Израильской разведке за год был известен план действий ХАМАС • Минимальная за последние два года инфляция в США – 3,2%

Читати далі

Вісті з фронтів. 01.12.2023

Поточна інформація щодо активності противника на Лиманському та Бахмутському напрямках і деякі думки автора з приводу загальної ситуації на фронті.

Читати далі