«Послуги видачі повісток через додаток Дія немає ані в розробці, ані у планах»

А чи можуть вони так само категорично пообіцяти, що «виборів через Дію» немає «ані в розробці, ані у планах»? Бо якщо вони наважаться на е-вибори – це і можна буде вважати кінцем демократії в Україні.

Читати далі

«42 тачки для Сил Оборони»

Це спільний проєкт Мартина Бреста та Антона Сененка. Разом вони можуть більше, краще, якісніше і веселіше. Інколи Ви бачитимете на вулицях Києва авто з дивною нумерацією 1/42, 2/42, 3/42. Це буде обкатка машин перед відправкою на фронт.

Читати далі

Заберіть нарешті гроші!

Тому, хто знайде підрозділ ЗСУ, в який Фонд Порошенка та ГО Справа Громад передали по актах волонтерську допомогу, а потім забрали цю допомогу назад. Половину суми, як завжди, платить Петро Порошенко 😉

Читати далі

Чому Польща запровадила фактичну блокаду України? (відео)

Поки в сусідніх країнах уряди захищають своїх товаровиробника та населення від зростання цін, в Україні корупція та непрофесіоналізм чиновників продовжують добивати українську економіку, знищену війною.

Читати далі

Порошенко передав «Госпітальєрам» кунг для перевозки поранених і робота THeMIS (фото, відео)

«Допомога «Госпітальєрам» – це свята справа. Бо кожне врятоване життя українського воїна безцінне», – переконаний п’ятий Президент. Раніше робота транспортували на лафеті, тепер його ефективність значно зросте.

Читати далі

Враг привык жить в нашей повестке

Контрнаступление еще не началось, но дает плюсы. Боец ВСУ еще берцы не зашнуровал – а эффект такой, будто он на Камчатке отдохнуть решил. Хотите запугать русских, а лучше уже не получится. Все сами.

Читати далі

Санкції на часі. 17.04.2023

Експорт російської нафти у березні 2023 року виріс до найвищого рівня з квітня 2020 року. Але при цьому передбачувані доходи скоротилися на 43%, порівняно з 2022 роком, — до $12,7 млрд. Це показує правильність обраної стратегії цінових обмежень. Але також і необхідності продовжувати роботу.

Читати далі

Пасхалка Пригожина

Пока путинская обслуга думает, как лучше обставить разрушительную войну против Украины, опираясь на подачки китайских хозяев, Пригожин выступил с простой и понятной программой в духе геополитики для гопников.

Читати далі