Результати і головні заяви засідання «Рамштайну»

Міністр оборони США Ллойд Остін на прес-конференції після Рамштайну зазначив, що партнери розуміють потреби українців, і первинної мети щодо надання ЗСУ найнагальнішої військової допомоги було досягнуто. Крім того, у ЄС пропонують пришвидшити виробництво та постачання амуніції для України.

Читати далі

Порошенко візьме участь в Європейському Економічному Конгресі

Заплановано виступ Петра Порошенка щодо підтримки та повоєнної відбудови України, участь у дискусії на тему місця України у безпековій системі після війни та двосторонні зустрічі з представниками інституцій Євросоюзу та Польщі.

Читати далі

Кандидатів на миротворчість стає все більше

Чи здатен бразильський президент хоч якось вплинути на путіна? Чи може він забезпечити повернення в Україну викрадених дітей як доказ власних дипломатичних спроможностей? Чи військовополонених? Ці питання далеко не риторичні.

Читати далі

«Слуги» копіюють путінські закони

Депутати з фракції “Слуга Народу” пропонують за критику влади в соцмережах садити у в’язницю терміном від 5 до 7 років із конфіскацією майна. І це не жарт.

Читати далі

Троянский конь москвы в Евросоюзе

Дело украинки Ирины Кривоус – это сигнал о том, что России удалось сделать ещё один шаг к окончательному превращению Республики Кипр в своего троянского коня в Евросоюзе.

Читати далі