Российские планирующие бомбы

12.03.2023 в Куйбышевском районе Донецка на головы местным жителям рухнула бомба ФАБ-500 M62 с российским блоком управления и коррекции, делающим из бомбы свободного падения нечто схожее с планирующей, корректируемой бомбой.

Читати далі

Ілюзії на продаж

Тільки оговталися від чуток, що через «Дію» навіть повістки будуть вручати, як слуги запропонували голосування у додатку «Дія», де громадяни будуть вирішувати, на які проєкти використовувати кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Читати далі

Земля має піти з-під ніг московської церкви

Московська церква свій вибір зробила. Тепер треба спровадити її з історичних храмів, які є в державній чи комунальній власності, на підставі невиконання закону про перейменування. А паралельно ухвалити закон щодо заборони російської церкви і її структурних підрозділів в Україні.

Читати далі

200 граммов для военкора (фото, видео)

Не надо оскорблять украинские спецслужбы заявлением о причастности к ликвидации Пельменя. Но ликвидация российского военкора как “сакральной жертвы” в окружении “Z-поклонников” на мероприятии посвященном СВО в заведении Пригожина – это очень хороший маркер пояснения стадии, на которой находится путинская система.

Читати далі

Санкції на часі. 03.04.2023 (відео)

На росії підбивають підсумки першого кварталу 2023 року і першого року повномасштабної війни. Звісно, офіційні джерела переконують, що все під контролем, і підстав для паніки немає. Економіка росії, справді, зберігає запас міцності. Однак цей запас виснажується.

Читати далі