98% Йенса Столтенберга

Поясняю слова генсека НАТО относительно получения Украиной практически всей обещанной военной техники от наших партнёров. Особо хорош нарратив: “Так что, это всё? Больше не дадут? ЗРАДА!”. Разбираемся.

Читати далі

Вісті з фронтів. 28.04.2023

Щодо оборони противником території півострова Крим. Склад та спроможності сил і засобів флотів та угрупувань військ зс рф, яким доведеться обороняти територію півострова Крим у разі виходу ЗСУ до узбережжя Азовського моря.

Читати далі

Обстрел Донецка 28.04.2023

Оккупанты сегодня совершили два кровавых преступления. Убили украинцев на свободной части Украины, а чтобы отвлечь внимание от этого преступления, убили украинцев на оккупированной территории.

Читати далі

Давайте зробимо з податкової каральний орган?

Таке гасло є лейтмотивом проєкту, єдиним автором якого є Гетманцев. Якщо Рада проголосує за це божевілля, на перспективах інвестиційної привабливості в Україні після очікуваної нашої перемоги у війні можна буде ставити жирний хрест.

Читати далі

Влада заганяє у збитки державний «Енергоатом»

Ціною доведення до банкрутства стратегічно важливої для національної безпеки державної компанії відбувається формування надприбутків з повітря в електропостачальних компаніях. А обіцяне підвищення тарифів на е/е для громадян в цих умовах видається неприхованою спробою перекласти кінцеву ціну багатомільярдного дерибану на плечі мільйонів українців.

Читати далі

Трибунал наближається

Кажуть, що свою ракету не чуєш. Світ, як ти це допустив? Як так вийшло, що у твоїй Раді безпеки головує вбивця? Ви такі ж, як і ми? Ви теж не чуєте ракет. Тільки є нюанс.

Читати далі

Ракетная атака оккупантов 28.04.2023

То, что командование РОВ не отказалось от практики ракетного террора, вполне ожидаемо. Подходы у маньяков, вне зависимости от смены маньяков, неизменны.

Читати далі

10 хороших новин 27.04.2023

На Кіпрі загорівся російський центр науки і культури. Це просто приведення ситуації у відповідність до реальності. Бо ніякої російської культури нема і ніколи не було.

Читати далі