Так, це піар

На ще одному майданчику виявлена товарна партія машин старшого класу – більше 100 одиниць. Завтра на майданчик виїжджає десант наших техніків. Ми будемо збирати гроші, а Порошенко буде оплачувати половину рахунків. І будуть ідіоти, які будуть кричати про PR. Але в сухому залишку до ЗСУ додасться ще сотня таких потрібних для роботи машин.

Читати далі

Вісті з фронтів. 16.04.2023

“Біжи, Лола, біжи…”, або Дещо про білок… Угрупування військ (УВ) противника, яке діє у Східній операційній зоні (Бахмутський та Авдіївський напрямки в тому числі). Данні станом на 10.04.2023 р.

Читати далі

Великоднє привітання Петра Порошенка (фото, відео)

«Я хочу всіх привітати і побажати, щоб до наступного Великодня була наша українська Перемога. За це ми сьогодні просимо у Бога. І я впевнений, що ці прохання співпадають із молитвами всіх українців і всього світу», – наголошує п’ятий Президент. Розбомблена церква і Віра в Перемогу: Порошенко показав, як на фронті зустрічають Великдень.

Читати далі

Новости из США. Главное к концу недели, 15 апреля 2023 года

• Об утечке секретных документов • Реакция ультраправых на арест Тейшейры • Интервью Трампа каналу Фокс • Путь Украины в НАТО – статья «Atlantic Council»

Читати далі