Емоційні диверсії

Ставка на емоцію, а не раціо, та бажання простих рішень – нарід споживає аж бігом. Зараз цією методою в нашому інфополі користуються як Кремль, так і Банкова. На жаль, ті, хто залюбки збидлячувався і повівся на кіно-вєло-разводняк, не бачать, як їх грають.

Читати далі

Порошенко на Південному фронті (фото, відео)

Десантникам привезли 5 вантажівок DAF з мобільними лазнями на причепах. А також генератори, радіостанції, ретранслятори, автомобільні шини. Не обійшлося без великодніх смаколиків і свіжих Київських тортів.

Читати далі

Расслабляться рано

Больше месяца россия не осуществляет массированных ракетных ударов по Украине. Но это не говорит о том, что у неё закончились ракеты, отнюдь. Тем более что у оккупантов всегда срабатывают маниакальные инстинкты на праздники и даты. Пасха, 1 мая, 2 мая, 9 мая…

Читати далі

Карально-примусова мобілізація

На росії створюють примусовий механізм під загальну мобілізацію, суттєво посилюючи каральні міри за ухилення. Фактично МО РФ полегшує собі роботу із заганяння у військо силомиць. Чи це означає, що на нас негайно ринуть мільйони мобіків? Ніт, не означає.

Читати далі

Блокувати виплати військовим аморально

«Тримачам економічного фронту», які по міжнародних конференціях за кордоном пишуть стратегії відбудови України, хочеться нагадати: Україну треба ще втримати і відвоювати. Не варто забувати: ми є на своїй землі завдяки людям зі зброєю в руках.

Читати далі

Санкції на часі. 13.04.2023 (відео)

США суттєво розширили санкції проти росії. Додаткові санкції проти рашистів запровадили Велика Британія і Канада. Корисно нагадати про обіцянку української влади синхронізувати санкційні списки з союзниками. Бо якщо Деркач, наприклад, під санкціями, то Коломойський і Дубінський, зокрема, ще ні. Хоча всі вони – під санкціями союзників.

Читати далі