Витік документів Пентагону. Чому так припекло за поребриком? (фото)

Звичайно, ми не можемо знати, що це – витік від анонімного клерка, легендування роботи розвідки росіян чи контрольований злив. Але сам факт, що мережа проросійських Z-блогерів почала правити документи та міняти місцями цифри втрат – яскравий дзвіночок, що привертає увагу. Що ж ми бачимо в цьому документі?

Читати далі

Фабрики зверья

Картаполовщина – высшая степень озверения чиновничьей машины, переход ее в режим антинародного катка. Так сказать, убить всех, чтобы смыть позор с Путина и его банды. Отныне в России не будет семей, которых не опалила бы война.

Читати далі

Чергова партія техніки вирушає на Південний фронт (фото, відео)

«Всі бригади, куди ми вирушаємо, зараз ведуть активну бойову підготовку, з великою вірогідністю будуть задіяні у нашому контрнаступі», – зазначає Порошенко. Допомагаємо нашій армії утилізувати сміття на нашій землі!

Читати далі

Порошенко зустрівся з послом Індії в Україні

Сторони обговорили перспективи гуманітарних проектів за участю Індії, спрямованих на пом’якшення наслідків війни, залучення Делі до глобальної зернової ініціативи, а також післявоєнного відновлення України.

Читати далі

Новости из США. 10-11 апреля 2023 года

• Разговор Блинкена с Кулебой • Стрельба в США • Расследование утечки секретных документов из Пентагона • В Конгрессе ознакомятся с секретными документами, найденными у Трампа, Байдена и Пенса • Показания Миллера в большом жюри. Трамп тормозит исками расследование мятежа 6 января • Как обеспечить мир и безопасность в Европе

Читати далі

Штучний інтелект і Великий Фільтр

На мою думку, обговорювати небезпеку від ШІ, спираючись саме на наш досвід, немає особливого сенсу, бо в нас того досвіду немає. Якщо б знищення було б опцією, ми би вже знищили себе. Вже можемо і вже вистачає людей, які ворожі до інших людей більше, ніж буде ворожим якийсь ШІ. А ось у Галактики досвід, здається, є. Залишилось зрозуміти, який саме це досвід.

Читати далі

Санкції на часі. 12.04.2023 (відео)

Черговий злочин, який показує суть рашистського режиму, має бути донесений до світу і прискорити роботу над розвалом основ цього режиму. Адже, попри запас міцності, опори хитаються все сильніше.

Читати далі