Порошенко передає у війська комплекс для виявлення дронів (фото, відео)

Ця система на відстані до 10 кілометрів побачить не тільки сам дрон, а й місце сидіння оператора з точністю до 5 метрів. І потім бум! Офіційна ціна одного пристрою в Україні – 2 мільйони гривень, Справа громад і Фонд Порошенків купили прямо на виробництві за 2 982 075 гривень. За три, не один.

Читати далі

Бахмут… 261-й день обороны

Продолжается противостояние без какого-либо развития на уровне отдельных позиций, переходящих постоянно из рук в руки. В целом, не смотря на очень сложную обстановку, ВСУ продолжают держать оборону и ситуацию под контролем.

Читати далі

Як розбудити тригер: рецепт від міносвіти

Не встиг міністр освіти та науки сказати про потребу обговорити кількість предметів у середній школі, як у мережах здійнялося пекельце. Навіть попри Великодні свята. Зміст і емоційна напруга цих дискусій виразно сигналізують, що маємо справу з проявом культу запрацьованості — саме того, який у нас чомусь вважають особливою працьовитістю українців.

Читати далі

«Євросолідарність» показала, де взяти гроші на доплати військовим (презентація, відео)

Країна в ситуації, коли військові конче потребують підтримки. Ці кошти є в бюджеті. Треба чесно визнати найвищим пріоритетом підтримку військовослужбовців, спрямувати туди ресурс, а після нашої перемоги можна буде звертати увагу і на інші статті.

Читати далі

путин ещё никогда не был так близок к провалу

Неожиданное появление военного преступника, находящегося в розыске МУС, президента россии владимира путина в штабах группировок “Днепр” и “Восток”, отвечающих за действия РОВ на оккупированных Луганщине и левобережной Херсонщине, на самом деле, не совсем неожиданное.

Читати далі

Похоронные хроники московии 18.04.2023

За 3,5 месяца 2023 года зафиксировано почти столько же признанных (!) российских потерь, сколько за 10 месяцев 2022 года. То есть с осени (после мобилизации) потери настолько высоки, что Россия вынуждена так или иначе признавать 100 убитых в сутки. Реальное число в разы больше.

Читати далі

Щодо перевірки фактів діяльності Гетманцева

Свіжеоприлюднене розслідування журналістів виявило цікаві факти діяльності одного з найближчих соратників Зеленського Данили Гетманцева. Порошенко після такого самого розслідування Олега Гладковського усунув з посади. Що зробить зі своїм знайомцем Зеленський?

Читати далі

Вісті з фронтів. 18.04.2023. Частина І (відео)

Відповіді на запитання підписників після ефіру на 5 каналі 17 квітня 2023 р. • БІльше року «великої війни». У чому прорахувалися росіяни? • «Мегаокоп»: південні ворожі фортифікації. Чи витримають наступ? • «Смуга безпеки у 100 км»: у чому суть? • ТрО ЗСУ. У чому сила? • Загальний огляд ситуації на фронті.

Читати далі

Если у России все в порядке, она не меняет подходы

Врага знать надо. Вот зачем России электронные повестки? Вы знаете ответ. Кому знать, как не нам. Русские живут рядом уже много лет, мы их изучили. Они нас – не очень. За что поплатились в прошлом году и платят до сих пор. Это перед Западом они могут клоунаду разыгрывать. Перед нами не надо.

Читати далі

Российское танковое производство – фейк

В россии на десятилетия будет отсутствовать возможность производства новых танков, а потому и восстановить потери в ходе войны в Украине новой продукцией она не сможет.

Читати далі