Вісті з фронтів. 25.04.2023. Частина І (відео)

Відповіді на запитання підписників після ефіру на 5 каналі 24 квітня 2023 р. • Бахмут: ніхто не хотів відступати • Логістика з Криму. Чи можемо перерізати її ворогу? • Яка ситуація з артилерійськими снарядами у росіян? • Чого сьогодні найбільше потребує наша армія? • Огляд ситуації на фронті.

Читати далі

Мрія «от нам би таке» перетворюється на реальність (фото)

Ця система виявлення дронів може радикально змінити технологію та тактику боротьби з ворожими коптерами. Завтра союзники починають навчання з опануванню цим обладнанням. А потім все це поїде на війну і буде на визначеному клаптику фронту окупантам «зіпсований настрій».

Читати далі

Бахмут… 267-й день обороны

Активизация российской авиации требует принятия решений если не по полной нейтрализации её деятельности, то хотя бы уменьшения активности. Но и возможности ведения обороны СОУ себя и близко не исчерпали.

Читати далі

Війна у хмарах

У небі йде жорстока війна із застосуванням камер, літаків, вогню і електромагнітних хвиль. Війна, в якій успіх приносить не мужність, а розум і технічна озброєність. І ця війна – перша війна у світовій історії з масовим застосуванням БПЛА. 

Читати далі

Похоронные хроники московии 25.04.2023

Если смотреть цифры потерь рф, то возникает явный диссонанс – на Украину по каким-то непонятным причинам напал Дальний Восток, Сибирь, Урал и Поволжье. Более западная часть рф участвует скромнее.

Читати далі

Кваснєвський і Порошенко застерігають від заморожування війни в Україні (фото, відео)

Квасневський разом із Порошенком окреслили сценарії для України та світу на найближчі місяці та роки. Обидва наполягають: заморожування війни категорично неприйнятне ні для України, ні для світу.

Читати далі