Заберіть нарешті гроші!

Юрій Бірюков

Винесу окремим дописом, зробіть, будь ласка, скриншоти та використовуйте!

❗ПРЕМІЯ в 1 000 000 (один мільйон) гривень у будь-який зручний спосіб буде виплачена тому, хто знайде підрозділ ЗСУ в який Фонд Порошенка та ГО Справа Громад передали по актах волонтерську допомогу, а потім забрали цю допомогу назад.

Чекаю та прошу допомоги у розповсюдженні цієї інформації!

‼️UPDATE: оскільки Петро Порошенко вирішив традиційно подвоїти суму, то тепер премія 2 000 000 (два мільйони) гривень.


Тамара Горіха Зерня

По-моєму, це дуже смішно.

Але я дуже чекаю наступного кроку. Коли у Петра Порошенка та Справи громад з’явиться час і натхнення тягати у суд за кожен наклеп. Написав десь, що “барига привіз баню, сфоткався і забрав назад” або що “всі вантажівки стоять у гаражі у Марини” – отримай повістку в суд. І вже там пояснюй, звідки у тебе така інформація.

Безкарність розбещує. І це тільки на перший погляд здається, що умовна Дуня ні на що не впливає і нічого не вирішує. Вони, як шашіль, точать все, до чого можуть дотягнутися.

Так, з цим тяжко боротися. Але якщо лишити все, як є, у нас у країні не лишиться жодної цілої стіни.


Олексій Петров

Дивні у нас люди. Не усі, звичайно ж, але вистачає.

Ще минулого тижня в мережі було безліч свідків, які на власні очі бачили, як той Порошенко привіз допомогу до війська, наприклад, декілька вантажівок чи купу радіостанцій, а потім (коли вимкнули камери) все забрав, поклав у валізу та поїхав собі. Причому ті свідкі бігали по усіх дописах про допомогу війську та готові були труси на власній дупі роздерти, аби усі почули їхню правду.

І ось на тобі, Юрій Бірюков обіцяє цельний мільйон гривень тому, хто перший (бо свідків же сотні) покаже підрозділ, з якого Порошенко забрав те, що привіз.

І шо ви собі думаєте? Замість криків «Я перший… ось свідчення… куди лізеш, кобила, тебе тут не стояло… я ще з позавчора чергу зайняв» – тиша, наче вночі у бані. Чомусь не забирають мільйон?.. Чого це, хто знає?

Ну то таке. Впевнений, мільйон заберуть, бо «люди просто так говорить не будут», але свої комплекси ми точно нікому не віддамо. От як Петро Порошенко разом із Справою громад передадуть їх нашому підрозділу, так одразу інвентарний номер, запис в усіх книгах обліку і головне увімкнути першочергове правило «Якщо десантники сказали, що не брали, то вже і не повернуть». Ми ще не справжні десантники, такоє… поруч постояли, але традиції треба шанувати! Так що, хрен хто забере! 😆

Автори
, , ,