«42 тачки для Сил Оборони»

Мартин Брест

Антон Сененко вважає, що число «42» є магічним, тільки я не пам’ятаю, чого. Ми пхнемо проєкт «42 тачки для Сил Оборони», і ваша допомога дала нам можливість зара придбати вже 9 машин. От от тіко у суботу купили ще три з них, зара організовуємо перегон. На авто є наліпки, типу «2/42», «3/42»… і так далі. Колись буде і «42/42».
Черга на авто росте.

Він сміється, я сміюсь, ми постійно ржем на наших відосах та, звісно, давимо либу на фотках зі СТО. Ну бачимося ми з ним в основному на СТО, чесно кажучи, і працівники звикли, що хтось лазить під машиною з увімкненим телефоном і радісно волає «Мартіііііін! У тебе тут двігла немає! Машина без двігла – то нє машина, а брічка!».

Ніхрена нам не весело.

Номер «5/42». Тільки-тільки зговорилися на перегон праворульної «елькі», наче підрахували все, грошей повинно вистачити впритул… Антон пише «Не встигли. Вже немає того хлопця». Не встигли. Самі хєрові слова, шо я чув. Хєровєй просто не буває.

Тут мала би бути мотивуюча фраза, але вона мені не пишеться. Пробач, друже, що не встигли. Твої побратими приймуть пікапа та за допомогою його, злості та вдачі помстяться за тебе.

Пішли знову посміхатися.


Антон Сененко

Шокуюча правда про те, чому я НЕ об’єднався з Мартином Брестом.

Мартін каже, що головне – клікбейтний заголовок. Мовляв, тоді далі точно будуть читати. Щира ж правда у тому, що назва допису – дійсно без брехні. Ми не об’єдувалися. Як і планували.

Але сьогодні вночі завдяки наданому Вами ресурсу ми знайшли і забронювали машину для одного з підрозділів Головного управління розвідки. Разом.

Так, віднині ми з Мартіном почали спільно працювати задля реалізації проєкту “42 тачки для ЗСУ”. У нас різні картки, різні пейпали, різні бюджети, різні аудиторії, у нас не буде ніяких спільних організацій чи благодійних фондів. Але ми де-факто побачили, що підтримуючи одне одного нам вдається швидше шукати і ремонтувати авто.

Хочете – вважайте, що ми це зробили для того, щоб встигнути поставити автівки на лінію бойового зіткнення до початку омріяного великого контрнаступу.

Але істина в тому, що разом ми можемо більше. Краще. Якісніше. І веселіше. Ну, і нам важко без дурнуватих жартів і відео.

Ми ж, насправді, давно “притерлися”. Ще з часів, коли Мартін просив перегнати його тачки на фронт. Коли придивлявся за ремонтом тих, які супроводжував я. І навпаки, коли я стежив за машинами, на які йому надонатила його аудиторія.

Мене влаштовує, що Бресту не слід пояснювати про якість запчастин, глибину діагностики, сторонні звуки в роботі механізмів. І ще більше тішить, коли він нависає над механіками і повертає машину в ремонт, якщо щось не так.

Мартін з’явився в проєкті відразу з Тойотою Ленд Крузер Прадо, яка поїде на 65 бригаду. Її лишень трошки лишилось доробити.

Про автівку для ГУР я вже написав.

І прямо зараз у нас в роботі спільно ще 5 автівок. Завдяки Вам.

Ми ніяк не називаємося. Нас ніяк не можна ідентифікувати. Є просто проєкт “42 тачки для ЗСУ”. Інколи Ви бачитимете на вулицях Києва авто з дивною нумерацією 1/42, 2/42, 3/42… Це буде обкатка машин перед відправкою на фронт.

Не знаю, що буде, коли 42-а тачка вирушить у війська, але знаю, що всі сорок дві машини ми зможемо знайти і надати Армії виключно за Вашої підтримки.

Тому принагідно ще раз дякую, що довіряєте і донатите.
Буде цікаво.

* * *

Якщо маєте бажання підтримати проєкт постачання в ЗСУ 42 автівок – ось реквізити:

Картка Приват – 5168 7451 0561 4421 (Антон Сененко)
PayPal – senenkoanton@gmail.com
Детальні реквізити:
Установа банку – ПриватБанк МФО банку – 305299
Отримувач платежу – СЕНЕНКО АНТОН ІГОРОВИЧ IBAN – UA953052990000026201691360906
Рахунок отримувача – 26201691360906
Валюта картки – UAH
РНОКПП отримувача – 3136215494
Призначення платежу – Поповнення рахунку СЕНЕНКО АНТОН ІГОРОВИЧ, безповоротна фінансова/благодійна допомога ЗСУ)

Принагідно лишаю реквізити Мартіна Бреста:

Моно: 4441114443028624
PayPal: Oleg.boldyriev@gmail.com
Приват: 4149499371016518

Майте гарний вечір.

Автор