«Моспатріархат не має права носити ім’я “українська церква”» – Порошенко (відео)

Петро Порошенко в інтерв’ю «5 каналу» заявив, що московський патріархат після 2014 року зробив свій вибір, і цей вибір – проти незалежної України. Православні віряни мають об’єднатися навколо ПЦУ – канонічної української церкви, яка отримала Томос від Вселенського Патріарха. А колаборанти і зрадники з московського патріархату мають відповідати за свою підривну діяльність перед законом.

Читати далі

«Павуки Путіна». Вбивство Татарського пов’язане з внутрішнім розколом у Росії – Times

На думку журналістів газети, вбивство Татарського радше пов’язане із внутрішніми розбіжностями в Росії, ніж з діями українських спецслужб.

Читати далі

Не маємо права ускладнювати життя захисникам України

Європейська Солідарність ініціювала зміни до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» щодо рішень військово-лікарських комісій про визнання військовослужбовців непридатними до військової служби.

Читати далі

Порошенко зустрівся з послом Євросоюзу в Україні (фото)

Петро Порошенко під час зустрічі з Послом ЄС в Україні Матті Маасікасом обговорив спільні дії для перемоги над російським агресором та посилення політичної, військової та економічної стійкості України, а також перспективи післявоєнного відновлення нашої держави і прискорення процесу набуття членства України в ЄС.

Читати далі

Порошенко зустрівся з естонськими виробниками дронів Autel (фото)

«Найближчим часом у нас з’являться нові дрони Autel EVO 4T. Також з естонськими виробниками спільно готуватимемо операторів для їх обслуговування. Разом наближаємо нашу Перемогу», – повідомив Петро Порошенко.

Читати далі

Придбай футболку – допоможи ЗСУ! (фото)

Геніальний Fill Feaouill зробив нам два нових малюнки для футболок, вони вже наявні на сторінці магазину. Взагалі-то, він намалював три, але один ми не взяли, бо поруч діти і вони також захочуть таку футболку. 😎 

Читати далі

Санкції на часі. 05.04.2023 (відео)

Генсек НАТО Йенс Столтенберг підтвердив свою тезу про перехід нинішньої війни у стадію «війни логістик». Відтак швидкість і обсяг допомоги Україні і зменшення для росії можливостей поповнювати запаси визначать тривалість війни та спосіб і наслідки її закінчення.

Читати далі

Новости из США. 4 апреля 2023 года

• Трампу предъявлены обвинения • Сущность обвинений • Два новых пакета военной помощи Украине • Блинкен в Брюсселе

Читати далі