Важкі засідання податкового комітету

Крім розгляду законопроєктів довелося слухати чергову брехливу інформацію підсанкційного Дубінського про нібито контрабанду сигарет компанією «Рошен». Чому людина, щодо якої накладено санкції Сполученими Штатами, яким ми довіряємо, ще може продовжувати «псувати повітря» в Україні, підриваючи нашу економіку в найгірших традиціях продажної псевдожурналістики?!

Читати далі

Його арешт – подарунок кремлю від Банкової

Справа проти офіцера Червінського обростає новими подробицями, які свідчать про замовний і штучний характер звинувачення. Це сигнал військовим – мовчіть, щоб гірше не було. Проте, ефект може бути зворотнім. На Банковій не розуміють, скільки всього накопичилось щодо них.

Читати далі

П’ятий Президент і безпілотники

Влада цими “дрібницями” явно не переймається. Мовляв, чого хвилюватися – волонтери все куплять. БПЛА бригадного рівня ЗСУ наразі отримують із одного єдиного джерела. Від Фонду Петра Порошенка. Власне “Посейдон”. Інших просто немає.

Читати далі

Танки для України. Чи отримали ЗСУ перевагу над росіянами перед контрнаступом (фото)

Завдання танкової коаліції союзників України формулювалося ще на етапі її створення – навесні 2023 року українська армія повинна мати два батальйони західних танків. Головна мета при цьому не озвучувалася, але вона теж зрозуміла – ЗСУ мають отримати кількісну й технічну перевагу в танках над Росією.

Читати далі

Вісті з фронтів. 27.04.2023

Щодо оборони противником території півострова Крим. Сьогодні у першій частині ми розглянемо власне саме угрупування військ противника, яке нині розгорнуте на території Крима, а завтра у другій частині спробуємо оцінити головну “м’язову” масу цього гіпотетичного УВ противника.

Читати далі

Європейський шопінг Порошенка (фото, відео)

П’ятий Президент вже придивився до семитонних DAF, особливо цікавлять машини з маніпуляторами, гідроборти, контейнеровози та мобільний шпиталь. Вартість закупівлі цієї партії машин – трохи більше 34 млн гривень.

Читати далі

Санкції на часі. 27.04.2023 (відео)

Як зазначає The Washington Post, росія зможе фінансувати війну в Україні ще як мінімум рік. А в матеріалі The Economist ідеться про те, що російська економіка може витримати тривалу війну, але не інтенсивнішу.

Читати далі