Унікальний досвід унікальних воїнів

Саме найстрашніше, що ми можемо втратити за цю війну, – досвід людей, які пройшли реальні бойові дії. Досвід без прикрашання та змін в офіційних звітах. Той досвід, що здобутий страшною ціною.

Читати далі

Навіщо світовому бренду псувати свою репутацію?!

«Roshen» вимагає від правоохоронних структур як можна швидше розслідувати інцидент на румунській митниці. Але кого цікавить правда, якщо вже «медійні шавки» понесли гасла «Порошенко… Рошен… Контрабанда»?..

Читати далі

Західні ПТРК. Жнива (фото, відео)

Україна, як і раніше, не має третього покоління ПТРК у кожній лісосмузі та в кожному відділенні. Але навіть те, що є, дозволяє завдавати ворогові важких втрат. І проти них не допомагають свічки, ікони та наварені на башти курники.

Читати далі

Тепер офіційно про декларування іноземної соціальної допомоги

Нарешті ДПС офіційно на своєму сайті підтвердила позицію щодо необхідності декларування іноземних доходів у вигляді соціальної допомоги громадянами України, які знайшли прихисток в інших країнах.

Читати далі

Не дать шанса новым Бучам

Начиная с Бучи западные страны открывали для себя мир невиданной жестокости – тупой, бессмысленной. Такое не мог себе представить обычный человек с Запада. Западных деятелей возят в Бучу, чтобы они видели лицо врага. Смотрите, помните.

Читати далі

Поставки боеприпасов и не только из Северной Кореи в рф

Эти поставки критически не повлияют на ситуацию в зоне БД. Они лишь ситуативно, а не целиком и полностью, будут решать возникшие проблемы РОВ с растущим дефицитом БК, техники и вооружений.

Читати далі

Аналітики очікують зростання ВВП України у 2023 році

Ризики відновлення української економіки у 2023 р. залишаються високими та вимагають нагального прийняття належних заходів щодо зміцнення енергетичної інфраструктури та підтримки сільського господарства та інших критичних галузей.

Читати далі

Таємна зброя: відгуки військових про мобільні лазні «від Порошенка» (фото, відео)

Військові 77-ї Окремої аеромобільної бригади ДШВ, яка воює в районі Бахмута, розповіли про те, як вдається вирішувати побутові питання. загалом у ДШВ передали 13 із 59 запланованих.

Читати далі