Вісті з фронтів. 07.04.2023

Спробуємо подивитись на Куп’янський напрямок, де противник також готує активізацію своїх дій. Перші відомості щодо цієї активізації на Куп’янському напрямку стали відомі приблизно місяць тому.

Читати далі

Процедури лікування бійців має бути спрощено

Отримуємо багато скарг від поранених воїнів та їх родин про перешкоди в отриманні повноцінного лікування та реабілітації. Пораненим надають невідкладну допомогу, лікують неподалік від ведення бойових дій і нерідко відмовляють в стаціонарному лікуванні.

Читати далі

Порошенко з Лаври привітав українців із Благовіщенням (фото, відео)

Петро і Марина Порошенки разом з депутатами, громадськими активістами та захисниками України взяли участь у богослужінні ПЦУ з нагоди Благовіщення у головному храмі Києво-Печерської Лаври – Успенському соборі. Після служби Порошенко відповів журналістам на запитання.

Читати далі

Перший партнерський всеукраїнський проєкт з Новою поштою «Одягни майбутнє»

Місія проєкту: допомогти дітям, у яких війна забрала обох чи одного з батьків, – забезпечити їх новими речами (одягом та взуттям). Купуйте все те, що ви придбали б власним дітям. Також можна задонатити на допомогу.

Читати далі

Порошенко привіз військовим те, чого не можна показувати (фото, відео)

Цього разу Порошенко привіз потужні генератори, шини, які на бездоріжжі зношуються надто швидко, і спецзамовлення від розвідників – лазне-пральний комплекс. Привезли розвідникам і «секретні скарби».

Читати далі

Санкції на часі. 07.04.2023 (відео)

Використання «сірого» танкерного флоту дозволило росії наростити продажі нафти в Азію. А спекулятивні дії і позиція ОПЕК призвели до деякого зростання ціни на нафту. Саме тому наступні санкційні дії спрямовані на обмеження подібних способів ухилення.

Читати далі

Новости из США. 5-6 апреля 2023 года

• Брифинг в Пентагоне • Спикер Палаты Представителей встретился с президентом Тайваня • Выборы в Верховный суд Висконсина • Конгрессу представлены отчеты о выводе американских войск из Афганистана

Читати далі