10 хороших новин 29.11.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Новоселівське, Білогорівка Луганської області та Серебрянка, Верхньокам’янське, Білогорівка, Яковлівка, Первомайське, Опитне, Невельське, Красногорівка Донецької області. Крилаті козаченьки за добу угандошили 9 скупчень лаптів і позицію з зенітками.
До російської пакетної армії доєдналися 480 новобранців.

✔ А ще минулої доби наші козаченьки уронілі дозвуковий штурмовик Су-25 та надзвуковий фронтовий бомбардувальник Су-24. Це ми, бл*ть, вирішуватимемо, хто літатиме у нашому небі, скільки разів повторювати?

✔ Приїхали 30 піхотних бронемашинок зі Словаччини. Корисна пофігень, у тому числі для контрнаступу.

✔ Війна триває на території України, але блекаут знову у Курській області 😂. Щось у них там прилетіло по об’єкту енергопостачання, я не ї*у, що, для бойових комарів уже не сезон, але два райони лаптів сидять без світла.

✔ Тим часом Штати презентують нам $53 млн спецом на електрообладнання, яке буде швидко доставлене в Україну в екстреному порядку. Пакет допомоги включатиме трансформатори, автоматичні вимикачі, обмежувачі перенапруги та інші корисні ніштяки.

✔ Німеччина ж погрожує передати 14 наземних безпілотників. Сім для евакуації поранених і сім для розчищення доріг.

✔ Якась загадкова бавовна сталася сьогодні у Челябінську. Пишуть, що це у них пов’язано з промисловістю, але місцеві вже встигли обісратися цеглою, ділячись припущеннями, що це обстріл із Єкатеринбургу.
Що, бл*ть? На Росію нарешті напав Казахстан? 😂.

✔ Франція надала Україні реактивну далекобійну систему залпового вогню LRU. А додаткові €100 млн від Франції направлять до загального фонду державного бюджету

✔ Головний троль української дипломатії Сергій Кислиця запропонував повернути росії її історичну назву – Московія на законодавчому рівні і використовувати її Верховній Раді в усіх заявах і документах. Бо нинішня все одно пижжена.
Вангую, що когось скоро буде дуже бомбити на росія-1.

✔ А кримчанушки нарешті дочекалися справжнього приходу росії – тепер якутів підселяють до їхніх домівок. Чубаров пише, що у селище Радянський 😂 останнім часом прибули понад 600 російських військових, селити їх немає де, тож місцева влада переконливо закликала взяти до себе квартирантів.
І знаєте, шкода, що не в Ялту. Так от, на все літо. Але до літа мабуть вже не встигнуть 😈.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор