Білий дім: США не призупиняли військову допомогу Україні

Україною йде хвиля дезінформації про те, що Білий Дім нібито заморозив військову допомогу Україні. Знайте, що це свідома дезінформація. США надали Україні військову допомогу у 2021 році на $275 мільйонів, у повному обсязі, передбаченому оборонним бюджетом США на 2021 рік. Перевіряйте джерела своєї інформації. Можна скільки завгодно битися в істериці, що кляті американці нам не дали ДОДАТКОВО 100 млн доларів. Тобто приблизно 2,7 млрд грн. А можна подивитися в дзеркало і виявити, що недавно Фірташу пробачили борги близько 23 млрд грн. Дивно, що Україні досі ще хтось дає гроші, які вона тут же віддає якщо не Коломойському, то Фірташу.

Читати далі

Петро Порошенко на Анталійському дипломатичному форумі. День другий (фото, відео)

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» на запрошення турецької влади бере участь в Анталійському дипломатичному форумі. В рамках другого дня Форуму відбулися контакти з півтора десятком керівників держав, міністрами закордонних справ тощо. Зокрема Петро Порошенко зустрівся із міністром закордонних справ Туреччини Мевлютом Чавушоглу, зустріч з яким вийшла за межі протоколу, і вдалося обговорити широке коло питань. Також лідер ЄвроСолідарності обговорив з міністром закордонних справ Польщі Збігнєвом Рау загрози Північного потоку-2 та деокупацію Криму.

Читати далі

Закупівлі озброєння, військової техніки та боєприпасів для ЗСУ повністю заблоковано (документ)

Відсьогодні “Грошей нема, але ви тримайтеся” – це слоган не тільки російського сплячого екс-прем’єра , але і української армії. Очільники Міноборони тривіально не змогли погодити три пов’язаних документи, які впорядковують процедури закупівлі оборонної продукції в ЗСУ. Тобто на словах військовим частинам надали можливість проводити закупівлі самостійно, без втручання посередників усіх калібрів, а в реалі таких прав їм не надали. Але централізоване фінансування таких закупівель шустро порізали!

Читати далі

Петро Порошенко на Анталійському дипломатичному форумі. День другий. Зустріч з президентом Туреччини

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко, який бере участь в Анталійському дипломатичному форумі високого рівня, зустрівся із президентом Туреччини Реджепом Тайїпом Ердоганом.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 4 – 17 червня 2021 р.

🔽🔼Щоразу по п’ятницях (по можливості) – #зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 4 – 17 червня 2021 р. 👎ЗРАДА ❌До України повернувся колишній

Читати далі

Побудка с утренней Таней. 19.06.2021

Если еще не видели, посмотрите обязательно интервью российской пропагандонки Скабеевой, где она рассыпается в комплиментах Наташе Мосийчук и Гордону. Знаете, когда тебя хвалит моральная падаль и откровенный враг – фронтвумен российской пропаганды, значит в украинской журналистике пробито уже дно дна

Читати далі