Володимир Горбулін: Україна вже фактично оточена, нам потрібен ракетний меч (фото, відео)

Перший віце-президент НАН України академік Володимир Горбулін про те, як перемогти Росію у війні майбутнього, про основні завдання для України у сфері безпеки і оборони, про те, як посилити українську армію, а також про великий потенціал та можливості нашої держави у створенні і використанні сучасних технологій та тенденцій, які допоможуть захистити її від будь-якого агресора, у великому інтерв’ю з Володимиром Горбуліним в програмі Security Talks на Апостроф TV та у його статті “Технологічне переозброєння України як щит від російської агресії” для Укрінформ.

Читати далі

Серіал “Слуга народу проти української мови” триває…

Якщо до того депутати президентської фракції хотіли просто відтермінувати введення в дію нових правил трансляції фільмів, то тепер, 14-15 червня, вони хочуть ВЗАГАЛІ Й НАЗАВЖДИ вивести телебачення з-під дії Закону про українську мову! Депутати з фракції Слуга Народу! Є тільки один парламент світу, який опікується російською мовою не менше ніж ви. Це Державна Дума РФ. І вибір, для кого і на кого працювати, лише за вами. Або ви поважаєте українську мову, українські символи і українське суспільство, або працюєте на державну думу країни-агресора і продовжуєте нищити українську мову, українські символи і українське суспільство.

Читати далі

Неподалік Водяного 11 червня загинув український воїн Володимир Бєлов

11 червня 2021 р. внаслідок обстрілу збройними формуваннями РФ позицій наших захисників отримав поранення, несумісні з життям, старшина 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ Володимир Бєлов, позивний Миротворець. Володимир Бєлов – перша бойова втрата Об’єднаних сил з початку червня 2021 року. Щирі співчуття рідним та близьким загиблого захисника.

Читати далі

Способен ли Зеленский пойти ва-банк во имя Украины?

Лето 2014 года. Саммит, читай междусобойчик европейских бонз, куда не пригласили Украину. Не у них же война. Что делает тот, который, по мнению диванных экспердов Банковой, слил Украину ещё в 2014 году? Обиженно надувает щёки в стиле «ойвсё» и втихаря крутит дули портрету Меркель? Нацепив маску обиженного жизнью, выступает с заявлением, что, дескать, они должны были… мы ждали… а они… но мы ведь ждали? Да ни хрена! Он ломает ситуацию по своему усмотрению. Чем дальше от апреля 2019 года, тем чаще сопоставляем двух президентов и тем сильней понимаем величину сделанной два года назад ошибки.

Читати далі

Пам’ятати, щоб перемагати

Те, що відбувалося зовсім недавно, що, здавалося, має пам’ятати кожен, у провладних медіа зараз виглядає зовсім інакше. У них період, коли українці захистили свободу, створили армію, заклали основи для відродження культури та економіки, почали творення нових державних інституцій, очищення від корупції, отримали міжнародну підтримку і захоплення світу швидкістю і масштабами змін в Україні, – це час суцільної корупції, зради та брехні. Якщо вірити їм, головне, що сталося після перемоги Революції Гідності, – Медведчук став багатим та впливовим. Завдання цього очорнення недалекого минулого не обмежується спробами компрометації попередньої влади. Воно масштабніше.

Читати далі

Маннергейм очима українців

Фінляндія, як і Україна, свого часу мусила відбиватися від Московської імперії, причому в умовах набагато гірших за наші. Сучасній путінській компрадорсько-олігархічній Росії все ж таки до сталінського СРСР ще рости й рости. Символом оборони Фінляндії у Зимовій війні став маршал Маннергейм. У Фінляндії він – національний герой. Проте, якби на місці фінів були б сучасні українці, з Маннергейма склепали б ідеального «мародера і зрадника».

Читати далі

Петро Порошенко – спеціальний гість телемарафону ЗАКОРДОН vs. ЗЕ-КОРДОН з нагоди 4-річчя безвізу (фото, відео)

«”Геть від Москви!” – це ключова умова розвитку України. Україна буде справжньою, суверенною, демократичною європейською державою тільки тоді, коли повністю позбавиться впливу Російської Федерації і стане повноправним членом ЄС і НАТО. Тільки недолугі люди можуть вважати, що програма реалізації безвізу, чіткий план дій щодо візової лібералізації – це піар-акція Порошенка. Це – повернення України в родину європейських народів», – заявив п’ятий Президент.

Читати далі