Без повинної. Найбільш ідіотська явка

Давайте все ж розберемося, що саме розповів нам Зеленський в інтерв’ю своїй улюбленій журналістці Мосейчук-Скабєєвій для телеканалу Коломойського-Медведчука. Зеленський відверто клеїть дурня, бо якщо у нього на посаді Президента імунітет, то після цього він сподівається пропетляти. Зеленський – аферист, корупціонер і державний зрадник. Зеленський абсолютно свідомо зриває нашу співпрацю з Заходом, переслідуючи інтереси Росії. Це було очевидним з першого дня його перебування на посаді, і жодних змін не настало. Просто пам’ятайте, поки Зеленський бреше і залишається Президентом, він і його команда обкрадають Україну на декілька мільярдів гривень щодоби, роблять все, щоб Україна якщо б і не вмерла, то залишалася важко хворою.

Читати далі

«Імунітет не вічний, за злочини і брехню доведеться відповідати» – Петро Порошенко (відеозвернення)

«Сьогодні, після низки самовикривальних одкровень Зеленського в інтерв’ю найбільшому олігархічному каналу, країна потребує правди і відповідей. Адже йдеться про очевидні загрози національній безпеці та традиційну брехню першої особи. «Зізнання» Зеленського лише підкреслили, наскільки гострою є необхідність незалежного розслідування зриву спецоперації. І тут потрібна ясність. Суспільство має знати правду. Тому наступного тижня у Верховній Раді «Європейська Солідарність» вимагатиме викликати Зеленського на засідання ТСК у справі «вагнерівців». Вчорашнім інтерв’ю Зеленський нашкодив собі, і то було би його проблемою, якби вся Україна не опинилася у нього в заручниках» – наголошує Петро Порошенко.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 25.06.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Під час бойових зіткнень між правоохоронцями і загонами руху «Талібан» у 13 провінціях Афганістану за добу знищено 221 таліба, 88 дістали поранення. Єменський рух «Ансар Аллах» (хусити) застосував 10 безпілотних літальних апаратів для атаки на військовий табір аравійської коаліції у Саудівській Аравії. Внаслідок нападу було вбито і поранено понад 60 військовослужбовців коаліції.

Читати далі

Побудка с утренней Таней. 25.06.2021

Опросы показывают, что Володенька солнцеликий уже не так обожаем ветреными народными массами, как прежде. И сегодня во втором туре Зе получил бы 60%, а Порох – 40%. Это всё, конечно, волшебно: еще ни один президент не ушел от нас под овации большинства, но… Спустя два года звиздеца и беззакония, друзей-двоюродных племянников в ВР, НБУ и в СБУ, спустя два года звиздежа и невыполненных обещаний, спустя два года всё еще войны и цен, взлетевших в два раза, 60% местной фауны всё еще веруют в святого Голобородька и готовы дать ему очередные 100 дней.

Читати далі

Новости из США. 23-24 июня 2021 года

В четверг Джо Байден встретился с десятью сенаторами от обеих партий, представляющих группу из 11 самых умеренных республиканцев и примерно такого же количества умеренных и двух консервативных демократов, работающих над двухпартийным законопроектом о реконструкции инфраструктуры.

Читати далі