Сьогодні на Донбасі загинув боєць 58-ї бригади Андрій Гонар

26 червня 2021 року на сході країни під час несення служби на позиції внаслідок обстрілу отримав осколкове поранення несумісне з життям старший солдат Гонар Андрій Миколайович, старший водій мотопіхотної роти, – повідомили у 58-й мотопіхотній бригаді. Військовий був родом з м. Кривий Ріг Дніпропетровської області. Служив в бригаді з червня 2019 року. Щирі співчуття родині та близьким загиблого захисника України. Світла і вічна пам’ять Герою!

Читати далі

Петро Порошенко привітав українців із Днем кримськотатарського прапора (фото, відео)

«Від Краматорська до Херсона – кримськотатарський прапор за десять днів пройшов десять міст. Сотні рук українців написали слова підтримки та побажання: “Крим – це Україна! Ми вас любимо!”, “Повернемо Крим додому!”, “Окупанти, геть з Криму!”. Цей прапор підніметься над кримським небом як символ того, що наша боротьба продовжується. Наша єдність, твердість і непохитність наближають день, коли кримськотатарський прапор знову замайорить поруч з українським у звільненому від агресора Криму. Інакше не може й бути, адже Крим – це Україна!», – Петро Порошенко.

Читати далі

Увага! Попередження про погіршення погодних умов в Україні

За інформацією УкрГідрометцентру, в найближчі години з утриманням до кінця доби 26 червня та 27 червня грози, град, місцями сильні зливи та шквали 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).

Читати далі

Я не пойду на парад

Я, пропустив за семь лет через себя столько плохого и хорошего, связанного с армией, не смогу смотреть, как моя армия, та самая армия, которую я люблю и так хочу видеть её гордой, красивой, достойной, чеканящей шаг по асфальту Крещатика, будет отдавать честь… предателю. Есть зло, но зло достойное. А тут просто имбецил, который предал свою страну и этого даже не понял. И ему будут отдавать честь люди, пальца которых он не стоит. Я не смогу, извините. Потому встречу этот праздник где-то на линии. Пожму руки настоящим людям. Поблагодарю в этот день. Привезу им что-то полезное. А вы сходите. Поддержите нашу армию на Крещатике. Постарайтесь не обращать внимание на это ничтожество, принимающее парад. Сделайте то, что я не смогу.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 18 – 24 червня 2021 р.

🔼🔽Щоразу по п’ятницях (по можливості) – #зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 18 – 24 червня 2021 р. 👎ЗРАДА ❌Державна служба статистики оприлюднила

Читати далі